Elektr0
Üye
uykum geldi hadi iyi geceler
iyi geceler..
tesekkur ederim bende yaptiktan sonra sevdim![]()
sanırım 3 5 kişinın öle dalıp gıdıyoz
bütün gün evdeyim rahatım 
napıyım hep aynı konular var bıraz renk katsın ıstedım kötümü ettım bıda açmıycam zaten[sıze=2][ı]
evet bende fark ettim . Ne kadar konu açmış yav die kendi kendime konuştum ( ama içimden )[/ı][/sıze]
[sıze=3][ı]
tamamen sosyal mesaj içerikli :d :d
ertesi günü bağlayan bi işimiz yoksa sıkıntı da yok :d bütün gün evdeyim rahatım :d[/ı][/sıze]
oh valla super yatamamen sosyal mesaj içerikli![]()
ertesi günü bağlayan bi işimiz yoksa sıkıntı da yok
bütün gün evdeyim rahatım
![]()
oh valla super ya

napıyım hep aynı konular var bıraz renk katsın ıstedım kötümü ettım bıda açmıycam zaten
----------Eklendi @ 00:26:01 ---------- Yazıldı @ 00:25:42 ----------
valla yok gayet rahatım
napıyım hep aynı konular var bıraz renk katsın ıstedım kötümü ettım bıda açmıycam zaten
----------Eklendi @ 00:26:01 ---------- Yazıldı @ 00:25:42 ----------
valla yok gayet rahatım

ben küstüm ona ya dinlemiyorum dwitterdan o kadar tweetledim hiç birini okumadıya matrax bant yayını dımı

i
ben küstüm ona ya dinlemiyorum dwitterdan o kadar tweetledim hiç birini okumadı![]()
ben ilk geldiğimde yazmayı bilmiyorumdum bana okumayı yazmayı maxicep öğrettikayboldum sanırım![]()
şimdi üniversite okuyorum yaaaO kötü ya![]()

bilmıyorum vallaİyi yaptın abla kimse konu açmıyordu![]()
o yüzden gece burdayım saat 6-7 gibi yatıp 12-1 civarı kalkıyorum sonra yine nette takılıyorm yada diğer pcye gidip oyun oynuyorum vakit geçiriyorum iftardan sonrası su gibi geçiyor zaten![]()
ya matrax bant yayını dımı
ben küstüm ona ya dinlemiyorum dwitterdan o kadar tweetledim hiç birini okumadı![]()
haha