Dafny
Üye
Maxicep'in En Tatlı Çocuğunu Arıyoruz!!! :)(7 TL Ödüllü)
Herkes merhabaa! 
Yeni hatta yepyeni bir yarışma ile tekrar karşınızdayım
Evde , kıyıda , köşede bir yerde mutlaka küçüklük fotoğraflarınız vardır. Siz de ''Küçüklüğümde çok güzeldim , çok tatlıydım , herkes beni yemek istiyordu. '' diyorsanız bu yarışma tam size göre.
Anlaşıldığı üzere küçüklük fotoğraflarımızı koyacağız ve Maxicep halkı en tatlı çocuğu seçecek.
Yarışma Kuralları
1.Yarışmaya katılmak için en az 100 mesajınızın olması lazım.
2.Yarışmaya katılmak için en geç Temmuz 2011 ayında üye olmuş olmanız lazım.(Yani Ağustos 2011 üyeleri yarışmaya katılamazlar.)
3.Katılmak isteyen arkadaşlar fotoğrafıyla birlikte kaç yaşında olduğunu belirtmek zorundadır.(En fazla 6 yaşında olabilirsiniz.)
4.İnternetten vs. alınan bir fotoğraf olursa doğal olarak diskalifiye edilecektir.(Artık gerisi sizin vicdanınıza kalmış , maksat eğlenmek.)
5.Oy kullanmak isteyenlerin en az 50 mesajı olması ve en geç Temmuz ayı üyesi olması lazım.
6.Yarışmaya katılan arkadaşlar kendilerine oy veremezler.
7.Oylama pm yoluyla değil ''haksızlık yapıldı ya da oylama adil değil'' denilebileceğini göz önüne aldığım için açık oylama olacaktır.
Oylama
A adlı üyeye 10
B adlı üyeye 8
C adlı üyeye 6 puan şeklinde olacaktır.
Oy çokluğu ile 1. olan üyemize 7 TL hediyemiz vardır.
Yarışmaya 20 kişi katılabilir. Katılmak isteyenlerin fotoğraflarıyla birlikte ''Katılmak istiyorum.'' demesi yeterlidir.
Şimdiden herkese başarılar...
YARIŞMACILAR
1) Kocax
2) .BlueTR
3) Castle
4) Dafny
5) desher
6) Tuba_erva
7) pelin_
(Küçük olan)
8) Revengeful
9) ' KalendeR '
(Kaçmaya çalışan)
10) MeLih_061
11) Joker.
12) ChavRash
13) Anıl Umut
14 ) djlkr
15) İntifada
16) owner26
17) Sehriyar
18) Praetor
19) _BaRan_

Yeni hatta yepyeni bir yarışma ile tekrar karşınızdayım
Evde , kıyıda , köşede bir yerde mutlaka küçüklük fotoğraflarınız vardır. Siz de ''Küçüklüğümde çok güzeldim , çok tatlıydım , herkes beni yemek istiyordu. '' diyorsanız bu yarışma tam size göre.

Anlaşıldığı üzere küçüklük fotoğraflarımızı koyacağız ve Maxicep halkı en tatlı çocuğu seçecek.

Yarışma Kuralları
1.Yarışmaya katılmak için en az 100 mesajınızın olması lazım.
2.Yarışmaya katılmak için en geç Temmuz 2011 ayında üye olmuş olmanız lazım.(Yani Ağustos 2011 üyeleri yarışmaya katılamazlar.)
3.Katılmak isteyen arkadaşlar fotoğrafıyla birlikte kaç yaşında olduğunu belirtmek zorundadır.(En fazla 6 yaşında olabilirsiniz.)
4.İnternetten vs. alınan bir fotoğraf olursa doğal olarak diskalifiye edilecektir.(Artık gerisi sizin vicdanınıza kalmış , maksat eğlenmek.)
5.Oy kullanmak isteyenlerin en az 50 mesajı olması ve en geç Temmuz ayı üyesi olması lazım.
6.Yarışmaya katılan arkadaşlar kendilerine oy veremezler.
7.Oylama pm yoluyla değil ''haksızlık yapıldı ya da oylama adil değil'' denilebileceğini göz önüne aldığım için açık oylama olacaktır.
Oylama
A adlı üyeye 10
B adlı üyeye 8
C adlı üyeye 6 puan şeklinde olacaktır.
Oy çokluğu ile 1. olan üyemize 7 TL hediyemiz vardır.
Yarışmaya 20 kişi katılabilir. Katılmak isteyenlerin fotoğraflarıyla birlikte ''Katılmak istiyorum.'' demesi yeterlidir.
Şimdiden herkese başarılar...

YARIŞMACILAR
1) Kocax
2) .BlueTR
3) Castle
4) Dafny
5) desher
6) Tuba_erva
7) pelin_
(Küçük olan)
8) Revengeful
9) ' KalendeR '