15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

nameste108

Üye
belçikanın kaç nüfuslu olduğu önemli değil nüfusunun büyük bir yüzdesi orjinal programlar kullanıyor, korsan indirmiyor, türkiye'de korsan kullanmayan kesim çok az ve atalarımız dediği gibi kurunun yanında yaşa yanıyor, korsan kullananlar çoğunlukta olduğu için türkiyeyi sallanıyorlar.

halis18

halis18

Üye
dukto yu açınca telefon kafayı yiyor :S

etherkes

etherkes

Üye
aynen kardeşim..
biraz bekle kardes twitter dan aciklama yapti betalabs uye girisinde sorun yasayanlar bekleyin biraz dye. nese iyi gelistirmisler sleeping screen i de bu arada elop a edecegin kufurleri de merak etmiyor degilim :D

anil_sz

anil_sz

Üye
anna ya geçen arkadaşlar ovi mağzadaki hesaplarını açabiliyorlarmı?? ben açamıyorumda???

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
biraz bekle kardes twitter dan aciklama yapti betalabs uye girisinde sorun yasayanlar bekleyin biraz dye. nese iyi gelistirmisler sleeping screen i de bu arada elop a edecegin kufurleri de merak etmiyor degilim :D
bekleyelim bakalım. iftardan sonra açıklayabilirim :ehe:d:

den1905

den1905

Üye
ovi mağaza sorunu yaşamıyorum herşey düzgün ve uygulama yüklemelerinde sorun yok anna bence gayet başarılı.

Türe

Türe

Üye
dua edin şu an euro2 germany charcoal black 059B532 yi indiriyorum eve gidip hemen flaşlayacam sabırsızlanıyorum :ehe:

mustafa

mustafa

Üye
eee yükleyenler bi gelişme var mı :)

anil_sz

anil_sz

Üye
tamam sorunu çözdüm eposta ayarlarında sunucuyla senk açıkmış :)

aydnzara

Üye
N8 Anna'nın Ovi'ye ne zaman geleceği hakkında,bilgisi olan var mı? Arkadaşlar!

rafet383838

rafet383838

Üye
valla bellı deıl daha gıbı beklıyoruz bızde ne zaman gelırse artık guncelleme herkes bısey dıyor

haliloz95

Üye
nokia müşteri hizmetleri yetkilisi 1 hafta içinde getirilmesi planlanıyor diyor.

adela

Üye
ovi de anna güncelermelri diye 5 adet güncelleme buldu.

pRime.

pRime.

Üye
Müşteri hizmetlerine inanmayın, bizden daha çok bilmiyorlar ve hepsi farklı bişey söylüyor.

erollcelik

erollcelik

Üye
Sleeping screen i şimdi güncelledim.Gayet hoş olmuş

Türe

Türe

Üye
indirdim dosyaları sıra flaşlamada çok korkuyorum dua edin :aha:

Üst Alt