daha erken damat kaç yaşında?:) Murat yok öyle bişey yahu daha benim okulum var
-YARINIYOK- Üye greenmile' Alıntı: daha erken damat kaç yaşında? Genişletmek için tıkla ... Murat yok öyle bişey yahu daha benim okulum var
greenmile' Alıntı: daha erken damat kaç yaşında? Genişletmek için tıkla ... Murat yok öyle bişey yahu daha benim okulum var
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: arkadaşlar saçmalamayın ne düğünü yahu ben gezmeye geldim Genişletmek için tıkla ... şaka takılıyoz apla yaa ciddi anlıyon ha
-YARINIYOK-' Alıntı: arkadaşlar saçmalamayın ne düğünü yahu ben gezmeye geldim Genişletmek için tıkla ... şaka takılıyoz apla yaa ciddi anlıyon ha
greenmile Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Murat yok öyle bişey yahu daha benim okulum var Genişletmek için tıkla ... düğün kimin peki?
-YARINIYOK-' Alıntı: Murat yok öyle bişey yahu daha benim okulum var Genişletmek için tıkla ... düğün kimin peki?
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: ben ciddiye almıyorum da siz alırsınız belki diye dedim Genişletmek için tıkla ... yok abla yaa seni daha bizden isteyecekler bakalım verecekmiyiz seni
-YARINIYOK-' Alıntı: ben ciddiye almıyorum da siz alırsınız belki diye dedim Genişletmek için tıkla ... yok abla yaa seni daha bizden isteyecekler bakalım verecekmiyiz seni
-YARINIYOK- Üye greenmile' Alıntı: düğün kimin peki? Genişletmek için tıkla ... Bilmem düğün mu varmış
-YARINIYOK- Üye kingmor' Alıntı: yok abla yaa seni daha bizden isteyecekler bakalım verecekmiyiz seni Genişletmek için tıkla ... Doğru dedin
kingmor' Alıntı: yok abla yaa seni daha bizden isteyecekler bakalım verecekmiyiz seni Genişletmek için tıkla ... Doğru dedin
-YARINIYOK- Üye greenmile' Alıntı: gece gece evlendiriyoduk seni nadide Genişletmek için tıkla ... Valla ya kazaya kurban gidecektim az daha
greenmile' Alıntı: gece gece evlendiriyoduk seni nadide Genişletmek için tıkla ... Valla ya kazaya kurban gidecektim az daha
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Doğru dedin Genişletmek için tıkla ... tabiki gelip burdan istemesi lazım içime sinmesse vermem yeminle seni abla
-YARINIYOK-' Alıntı: Doğru dedin Genişletmek için tıkla ... tabiki gelip burdan istemesi lazım içime sinmesse vermem yeminle seni abla
jigsaw_54 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Valla ya kazaya kurban gidecektim az daha Genişletmek için tıkla ...
-YARINIYOK- Üye Bluetoooth' Alıntı: off mavi yazmayı bıraktım çok zor oluyo cepten Genişletmek için tıkla ... Yo bende cepten giriyorum ama gayet güzel
Bluetoooth' Alıntı: off mavi yazmayı bıraktım çok zor oluyo cepten Genişletmek için tıkla ... Yo bende cepten giriyorum ama gayet güzel
Bluetoooth Üye eray_aksoylu' Alıntı: a.s adaş hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum cepnet alabildim sonunda maxicepsiz 2gün 2yılmış gibi geldi
eray_aksoylu' Alıntı: a.s adaş hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum cepnet alabildim sonunda maxicepsiz 2gün 2yılmış gibi geldi
-YARINIYOK- Üye kingmor' Alıntı: tabiki gelip burdan istemesi lazım içime sinmesse vermem yeminle seni abla Genişletmek için tıkla ... O desene damat adayı çok çekecek
kingmor' Alıntı: tabiki gelip burdan istemesi lazım içime sinmesse vermem yeminle seni abla Genişletmek için tıkla ... O desene damat adayı çok çekecek
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: O desene damat adayı çok çekecek Genişletmek için tıkla ... tabi ya
greenmile Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Valla ya kazaya kurban gidecektim az daha Genişletmek için tıkla ... ben beşik kertmen falan var sandım hoşgeldin eray
-YARINIYOK-' Alıntı: Valla ya kazaya kurban gidecektim az daha Genişletmek için tıkla ... ben beşik kertmen falan var sandım hoşgeldin eray