kime noldu abla yaa üzülmee :sarıl: ya cnm sıkılıyo o valla daraldm
pelın_ eray_aksoylu' Alıntı: kime noldu abla yaa üzülmee Genişletmek için tıkla ... ya cnm sıkılıyo o valla daraldm
eray_aksoylu' Alıntı: kime noldu abla yaa üzülmee Genişletmek için tıkla ... ya cnm sıkılıyo o valla daraldm
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: ya cnm sıkılıyo o valla daraldm Genişletmek için tıkla ... -YARINIYOK-' Alıntı: hoş buldum sessiz bura bu gece Genişletmek için tıkla ... aramızdan ayrılanlar oldu ya onların etkisi sanırım :S
pelın_' Alıntı: ya cnm sıkılıyo o valla daraldm Genişletmek için tıkla ... -YARINIYOK-' Alıntı: hoş buldum sessiz bura bu gece Genişletmek için tıkla ... aramızdan ayrılanlar oldu ya onların etkisi sanırım :S
pelın_ -yarınıyok-' Alıntı: [sıze=3][ı]hoş buldum sessiz bura bu gece[/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... sorma cnm ya bikaç gündür böle
-yarınıyok-' Alıntı: [sıze=3][ı]hoş buldum sessiz bura bu gece[/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... sorma cnm ya bikaç gündür böle
pelın_ eray_aksoylu' Alıntı: [sıze=3][ı] aramızdan ayrılanlar oldu ya onların etkisi sanırım [/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... tuğ yokk cengizde ban attı kendınee ----------Eklendi @ 00:40:30 ---------- Yazıldı @ 00:40:05 ---------- -yarınıyok-' Alıntı: [sıze=3][ı]hoş buldum pelinim kim ayrıldı eray[/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... tuğ ve cengiz
eray_aksoylu' Alıntı: [sıze=3][ı] aramızdan ayrılanlar oldu ya onların etkisi sanırım [/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... tuğ yokk cengizde ban attı kendınee ----------Eklendi @ 00:40:30 ---------- Yazıldı @ 00:40:05 ---------- -yarınıyok-' Alıntı: [sıze=3][ı]hoş buldum pelinim kim ayrıldı eray[/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... tuğ ve cengiz
-YARINIYOK- Üye pelın_' Alıntı: sorma cnm ya bikaç gündür böle Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 00:41:46 ---------- Yazıldı @ 00:41:13 ---------- cengiz neden attı ki
pelın_' Alıntı: sorma cnm ya bikaç gündür böle Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 00:41:46 ---------- Yazıldı @ 00:41:13 ---------- cengiz neden attı ki
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: ertuğrul da yok ve o netten hiç çıkmazdı Genişletmek için tıkla ... he ya
-YARINIYOK- Üye eray_aksoylu' Alıntı: isyan çıkartalım Genişletmek için tıkla ... Ne yalan söyleyeyim dün akşam bende ban atacaktım kendime hatta konuya hoşçakalın yazdım ama yapmadım vazgeçtim sonra
eray_aksoylu' Alıntı: isyan çıkartalım Genişletmek için tıkla ... Ne yalan söyleyeyim dün akşam bende ban atacaktım kendime hatta konuya hoşçakalın yazdım ama yapmadım vazgeçtim sonra
akondd Üye pelın_' Alıntı: tuğ yokk cengizde ban attı kendınee----------Eklendi @ 00:40:30 ---------- Yazıldı @ 00:40:05 ----------tuğ ve cengiz Genişletmek için tıkla ... o arkadaş neden ban attı kendine ?
pelın_' Alıntı: tuğ yokk cengizde ban attı kendınee----------Eklendi @ 00:40:30 ---------- Yazıldı @ 00:40:05 ----------tuğ ve cengiz Genişletmek için tıkla ... o arkadaş neden ban attı kendine ?
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Ne yalan söyleyeyim dün akşam bende ban atacaktım kendime hatta konuya hoşçakalın yazdım ama yapmadım vazgeçtim sonra Genişletmek için tıkla ... ne yalan söyleyim bende atacaktım şöyle 1 2 ay
-YARINIYOK-' Alıntı: Ne yalan söyleyeyim dün akşam bende ban atacaktım kendime hatta konuya hoşçakalın yazdım ama yapmadım vazgeçtim sonra Genişletmek için tıkla ... ne yalan söyleyim bende atacaktım şöyle 1 2 ay
Kingmortall Üye ve goooolll messsiiiiiii ----------Eklendi @ 00:45:59 ---------- Yazıldı @ 00:45:31 ---------- eray_aksoylu' Alıntı: gooooooooooool messsssiiiiiiiiiii Genişletmek için tıkla ... aramızda 1 saniye var
ve goooolll messsiiiiiii ----------Eklendi @ 00:45:59 ---------- Yazıldı @ 00:45:31 ---------- eray_aksoylu' Alıntı: gooooooooooool messsssiiiiiiiiiii Genişletmek için tıkla ... aramızda 1 saniye var
jigsaw_54 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Ne yalan söyleyeyim dün akşam bende ban atacaktım kendime hatta konuya hoşçakalın yazdım ama yapmadım vazgeçtim sonra Genişletmek için tıkla ... ne bu giden gidene yaa
-YARINIYOK-' Alıntı: Ne yalan söyleyeyim dün akşam bende ban atacaktım kendime hatta konuya hoşçakalın yazdım ama yapmadım vazgeçtim sonra Genişletmek için tıkla ... ne bu giden gidene yaa
akondd Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Ne yalan söyleyeyim dün akşam bende ban atacaktım kendime hatta konuya hoşçakalın yazdım ama yapmadım vazgeçtim sonra Genişletmek için tıkla ... ne oluyor size neden ban atıyorsunuz kendinize ?
-YARINIYOK-' Alıntı: Ne yalan söyleyeyim dün akşam bende ban atacaktım kendime hatta konuya hoşçakalın yazdım ama yapmadım vazgeçtim sonra Genişletmek için tıkla ... ne oluyor size neden ban atıyorsunuz kendinize ?
pelın_ kingmor' Alıntı: ne yalan söyleyim bende atacaktım şöyle 1 2 ay Genişletmek için tıkla ... ne bu fıkır benımde ıcımden geçmedı dıyıl
kingmor' Alıntı: ne yalan söyleyim bende atacaktım şöyle 1 2 ay Genişletmek için tıkla ... ne bu fıkır benımde ıcımden geçmedı dıyıl