2 nizinkide güzelmiş :D ben yarışmadan çekiliyimmi ne :D:D yada başka bişeymi yapsam
DPool Üye 'Enver'' Alıntı: galiba ----------Eklendi @ 23:56:34 ---------- Yazıldı @ 23:55:53 ---------- sabahtan beri uğraşıyorum baya zorladı Genişletmek için tıkla ... Zaten belli baya emek harcamışsın
'Enver'' Alıntı: galiba ----------Eklendi @ 23:56:34 ---------- Yazıldı @ 23:55:53 ---------- sabahtan beri uğraşıyorum baya zorladı Genişletmek için tıkla ... Zaten belli baya emek harcamışsın
caglet Üye .Shadow.' Alıntı: Yaa çekilmeyin eğlenicez şurda Genişletmek için tıkla ... cekilmiyoz zaten 1. ben olacam
.Shadow.' Alıntı: Yaa çekilmeyin eğlenicez şurda Genişletmek için tıkla ... cekilmiyoz zaten 1. ben olacam
DPool Üye Joker.' Alıntı: neden katılma şartı koydun yha aklımda çok güzel fikir vardı Genişletmek için tıkla ... Millet fake hesap açıp kendine oy vermesin diye
Joker.' Alıntı: neden katılma şartı koydun yha aklımda çok güzel fikir vardı Genişletmek için tıkla ... Millet fake hesap açıp kendine oy vermesin diye
caglet Üye 150 cok bence 100 olmalıydı sen yinede fikrini olustur bence patron 100 e ındırır o sınırı
DPool Üye caglet' Alıntı: 150 cok bence 100 olmalıydı sen yinede fikrini olustur bence patron 100 e ındırır o sınırı Genişletmek için tıkla ... Aynen.Olmadı 40 mesaj daha yazarsın
caglet' Alıntı: 150 cok bence 100 olmalıydı sen yinede fikrini olustur bence patron 100 e ındırır o sınırı Genişletmek için tıkla ... Aynen.Olmadı 40 mesaj daha yazarsın
DPool Üye Joker.' Alıntı: yha şu haziranı temmuza mesajı100 yapsan fikrimi sunardım iiçimde kaldı hee.D Genişletmek için tıkla ... Sen fikrini bana yolla.Ben senin için yayınlarım
Joker.' Alıntı: yha şu haziranı temmuza mesajı100 yapsan fikrimi sunardım iiçimde kaldı hee.D Genişletmek için tıkla ... Sen fikrini bana yolla.Ben senin için yayınlarım
.BlueTR Üye ya dünliceğimiz resim silinmiş aklıma güzel bi fikir gelmişti ----------Eklendi @ 21:22:00 ---------- Yazıldı @ 20:40:00 ---------- katılıyorum resim bitti fazla iyi olmadı ama bu arada konuşma balonlarının yanındaki 1,2 gibi sayılar konuşma sırasını belirtsin diye koydum.
ya dünliceğimiz resim silinmiş aklıma güzel bi fikir gelmişti ----------Eklendi @ 21:22:00 ---------- Yazıldı @ 20:40:00 ---------- katılıyorum resim bitti fazla iyi olmadı ama bu arada konuşma balonlarının yanındaki 1,2 gibi sayılar konuşma sırasını belirtsin diye koydum.