Symbian^3 lü N8 mi yoksa galaxy s2 mı yoksa ios'lu İphone4 mü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

empereur

Üye
    Konu Sahibi
Symbian^3 lü N8 mi yoksa galaxy s2 mı yoksa ios'lu İphone4 mü
beyler ben ya N8 alacağım ya iphone 4 bide aklına galaxy s2 yı soktular herkes birşeyler diyor kimi iphone kullanırsan başka kullanamazsın diyo kafa allak bullak oluyor

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bence bekle n9 al.

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
nokıa N9

mangdaşire

mangdaşire

Üye
galaxy s2

Dampierre

Dampierre

Üye
ikisinin arasından iphone 4 derim ama n9 yada galaxy s2 daha mantıklı olur malum ikiside eskidi sayılır.

empereur

Üye
    Konu Sahibi
ya bi yurt dışı seyahat var ne alayım diyorum simfree iphone 700 lira galaxy s2 700 lira n9 u bilmiyorum şaştım özellik kullanım kolaylığı ve sağlamlık hangisinde bunlar ve daha fazlası var

pRime.

pRime.

Üye
Ben n9'u bekle derim. Süper bi cihaz.

empereur

Üye
    Konu Sahibi
n9 nasıl bir tel. Çıktımı piyasaya galaxy s2 den ii mi

EngineerRVI

EngineerRVI

Üye
galaxy s2 nin özellikleri şuan n9 dan daha üstün duruyor.

nonamex

Üye
n9 nasıl bir tel. Çıktımı piyasaya galaxy s2 den ii mi

Hayır değil, hele uygulama ve oyun için alıyorsanız hiç almayın.

Galaxy S2 veya iPhone 4'ü elinize alıp bir inceleyin, hangisi hoşunuza giderse onu alın derim. Ben olsam Galaxy S2 alırdım.

empereur

Üye
    Konu Sahibi
bende öyle düşünüyorum ama iphone da uygulama da sınır yok harika uygulama lar var ama ben symbian cıyım

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
beyler ben ya N8 alacağım ya iphone 4 herkes birşeyler diyor kimi iphone kullanırsan başka kullanamazsın diyo kafa allak bullak oluyor
ikisi arasında iphone.Bence biraz daha bekle n9 falan gelsin, al eline incele, hoşuna gideni alırsın :oke:

risqkrt

risqkrt

Üye
iphone cok karisik bi cihaz degil birde jailbreak yaptin mi ucar

empereur

Üye
    Konu Sahibi
sen bu işi biliyon ışte beni kararsız kılan şey

3onur5

3onur5

Üye
tabikide iphone 4 , uygulama ve oyun yönünden alıcaksan n8 n9 tercihin olmasın

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Nkia Telefonlar Artık Fasa Fisodan Başka Birşey Değil Buna Emin Ol ;) Ama Acele Alıcaksan Tabikide iPhone Androidi Aklından Bile Geçirme Bence Android İşletim Sistemininde Çok Sorunları Var Fakat iOS Oturmuş Bir Sistem Pc nin Windows u gibi :) yai iPhone 4 ;) yada 7 eylulde 5 açıklanacak ve 8 eylulde piyasaya çıkacak zamanın varsa 5 ;)

empereur

Üye
    Konu Sahibi
Nkia Telefonlar Artık Fasa Fisodan Başka Birşey Değil Buna Emin Ol ;) Ama Acele Alıcaksan Tabikide iPhone Androidi Aklından Bile Geçirme Bence Android İşletim Sistemininde Çok Sorunları Var Fakat iOS Oturmuş Bir Sistem Pc nin Windows u gibi :) yai iPhone 4 ;) yada 7 eylulde 5 açıklanacak ve 8 eylulde piyasaya çıkacak zamanın varsa 5 ;)
kore de çıkarmı 8 eylülde

nonamex

Üye
Evet o kadar cok sorunu var ki Android'in aylardir guncelleme bekliyoruz (!)

empereur

Üye
    Konu Sahibi
bu 8 eylülde sadece amerikamı yoksa tüm dünyamı iphone 5 çıkacak

emreipekci

emreipekci

Üye
abi s2 yav. bide 700 liraya gelecekmis sana. bana bile getirebilirsin yani :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt