kardeş telefonu kullandıysan yada biliyorsan internet performansı hakkında bilgi verir misin video izlemede sorun oluyor muTelefonun nesi yaavas yav.Yeterli düzeyde hızlı kardesim.Ama pek güzel oyunları yok çünkü grafik islemcisi yok.
Telefonun seklini semalini falan begendiysen al.Ama tabi kabul telefonun fiyatını etkileyen unusurlar biraz da dıs görünüs kamera kalite ve tasarım ile ilgili ve telefon pahalı.Baska modellerede bak bence.Mesela C6 nispeten daha ucuz bir telefon ve o da klavyeli araarında pek fark yok.Sekil olarak da aynılar hemen hemen...
kardeş telefonu kullandıysan yada biliyorsan internet performansı hakkında bilgi verir misin video izlemede sorun oluyor mu

yok aslında klavye takıntım yokda n97 mini normalde pahalı telefon ama şuanda teknosada 599liraya düşmüş o yüzden düşünmeye başladım c6-01 konusunuda araştırıyorum bir kişi çok iyi derken başkası sakın almayın berbat diyor gerçekten insanın aklı karşıyor bu tip zıt yorumlar karşısında ve benim bazen telefondan yakın çekim yapmam gerekebiliyor c6-01de de otofokus olmadığı için bu beni düşündürüyorTabiki direkt flash destegi yok o yüzden flash videolarda biraz sıkıntı var.Ama flash içeriklerin çogunu rahatça yükleyebiliyor ve sörf kalitesi güzel bir telefon( ki zaten en güzel yanı).Müdavimi degilsen sana tavsiyem daha ucuz olan C6'dır.Ben 3 seneyi askındır kullanıyorum zamanında çok çok iyi bir telefondu ama simdi yeterli degil.Klavye takıntın varsa C6 yoksa C6-01 almalısın siddetle tavsiye ediyorum
C6-01'in fiyatı 550 liralara kadar düstü![]()
yok aslında klavye takıntım yokda n97 mini normalde pahalı telefon ama şuanda teknosada 599liraya düşmüş o yüzden düşünmeye başladım c6-01 konusunuda araştırıyorum bir kişi çok iyi derken başkası sakın almayın berbat diyor gerçekten insanın aklı karşıyor bu tip zıt yorumlar karşısında ve benim bazen telefondan yakın çekim yapmam gerekebiliyor c6-01de de otofokus olmadığı için bu beni düşündürüyor

c6-01'in n97mini'den üsütn özellikleri nedir symbian3 ve dokunmatiği daha hassas herhalde kamera benim için biraz önemli otofokus yok diye kamerası rezil diyorlar,aslında ben android işlemcili bir tel istiyodum ama maksimum 600 tl verebilirim,600 tl ve 5 megapiksel flashlı kamerası olan tel bulamadım birtek forumlarda çokca konuşulan huaweix5 içime siniyordu özellikleri gayet iyiydi ama konuşma esnasında telefona gelen sesin az olduğunu duyunca soğudum bence büyük sorun bu neyse araştırmaya devamKesinlikle güvenebilirsin C6-01 harika bir telefon.Üst düzey bir cihaz.Fiyatı normal sartlarda 800-850 lira olan bir telefon.
Al hiçbir konuda kesinlikle pisman olmazsın.Sene 2008-2009 falan olsa n97 önerebilirim ama n97 artık eski bir efsane olarak hatırlanmalı![]()
c6-01'in n97mini'den üsütn özellikleri nedir symbian3 ve dokunmatiği daha hassas herhalde kamera benim için biraz önemli otofokus yok diye kamerası rezil diyorlar,aslında ben android işlemcili bir tel istiyodum ama maksimum 600 tl verebilirim,600 tl ve 5 megapiksel flashlı kamerası olan tel bulamadım birtek forumlarda çokca konuşulan huaweix5 içime siniyordu özellikleri gayet iyiydi ama konuşma esnasında telefona gelen sesin az olduğunu duyunca soğudum bence büyük sorun bu neyse araştırmaya devam
kardeşim ben bu işten birşey anlamadım bazıları diyorki bazen ses hiç gitmiyor, forumlarda bunu diyen baya kişi vardı. şuanda telimi değişme sebeblerimin başındada telefon konuşmasındaki ses azlığı geliyor timlerde telefonu inceledim beğendim ama bu ses olayını deneme gibi bir şansım yok o riske girmeyede çekiniyorum açıkcasıHocam ideos x5te o sorun abartılcak derecede değil hatta sorunda değil gayet net duyuyosun hatta fazla bile diyebilirim.
huaweinin kamerasını gün ışığında denemiştim o kadarda kötü değildi fotoğraf kalitesi ama akşam vakti nasıldır bilmiyorum ama ses probleminin olduğunu söyleyen çok kişi gördüm aslında şuanda aklımdaki telefonlar huawei x5, c6-01, n97 mini ama hepsindede bir problem var illaki kusursuz telefonda olmaz zaten ama c6-01e otookus koysalar süper olurdu üniversite öğrencisi olduğum için arasıra panolarda duyuru gibi şeyleri çekmem gerekiyor çünküHuawei hakkında konusmuycam forumdan arastır ama onun kamerası zaten kötü kamera önemliyse ele bence.
Sen yakın çekimler benim için önemli dersen otofokus senin isine yarar.Ama dersen ki ben geziye giderim ailemi çekerim araba çekerim kizlari falan herneyse C6-01'in kamerası yeterde artar bile sana.Bazı arkadaslar otofokus olmamasını abartıyor sanki kamerası yok.