Gökhan_F9
Üye
kardeşim ben bu işten birşey anlamadım bazıları diyorki bazen ses hiç gitmiyor, forumlarda bunu diyen baya kişi vardı. şuanda telimi değişme sebeblerimin başındada telefon konuşmasındaki ses azlığı geliyor timlerde telefonu inceledim beğendim ama bu ses olayını deneme gibi bir şansım yok o riske girmeyede çekiniyorum açıkcası
----------Eklendi @ 01:46:07 ---------- Yazıldı @ 01:05:51 ----------
huaweinin kamerasını gün ışığında denemiştim o kadarda kötü değildi fotoğraf kalitesi ama akşam vakti nasıldır bilmiyorum ama ses probleminin olduğunu söyleyen çok kişi gördüm aslında şuanda aklımdaki telefonlar huawei x5, c6-01, n97 mini belki c6 olabilir ama hepsindede bir problem var illaki kusursuz telefonda olmaz zaten ama c6-01e otookus koysalar süper olurdu üniversite öğrencisi olduğum için arasıra panolarda duyuru gibi şeyleri çekmem gerekiyor çünkü
Duyuru metni uzun yazılardır genelde.Makro ile çekim zaten isine yaramaz duyuru panosunda çünkü kagıdın sadece bir kısmı netlenir tam sayfa zaten okuyamazsın.C6-01 ile çekersin biraz uzak mesafeden ve zoom yardımıyla rahatça okursun yazını.Bence otofokus olmaması nedeniyle bu telefondan vazgeçmen çok büyük hata olur.Huaweinin kamerası ve video'su agır agır isliyor slowmotion gibi tavsiye etmem.