Nokia N97 Mini Mi İyi Yoksa N97' Mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
kardeşim ben bu işten birşey anlamadım bazıları diyorki bazen ses hiç gitmiyor, forumlarda bunu diyen baya kişi vardı. şuanda telimi değişme sebeblerimin başındada telefon konuşmasındaki ses azlığı geliyor timlerde telefonu inceledim beğendim ama bu ses olayını deneme gibi bir şansım yok o riske girmeyede çekiniyorum açıkcası

----------Eklendi @ 01:46:07 ---------- Yazıldı @ 01:05:51 ----------

huaweinin kamerasını gün ışığında denemiştim o kadarda kötü değildi fotoğraf kalitesi ama akşam vakti nasıldır bilmiyorum ama ses probleminin olduğunu söyleyen çok kişi gördüm aslında şuanda aklımdaki telefonlar huawei x5, c6-01, n97 mini belki c6 olabilir ama hepsindede bir problem var illaki kusursuz telefonda olmaz zaten ama c6-01e otookus koysalar süper olurdu üniversite öğrencisi olduğum için arasıra panolarda duyuru gibi şeyleri çekmem gerekiyor çünkü

Duyuru metni uzun yazılardır genelde.Makro ile çekim zaten isine yaramaz duyuru panosunda çünkü kagıdın sadece bir kısmı netlenir tam sayfa zaten okuyamazsın.C6-01 ile çekersin biraz uzak mesafeden ve zoom yardımıyla rahatça okursun yazını.Bence otofokus olmaması nedeniyle bu telefondan vazgeçmen çok büyük hata olur.Huaweinin kamerası ve video'su agır agır isliyor slowmotion gibi tavsiye etmem.

delfino03

Üye
Duyuru metni uzun yazılardır genelde.Makro ile çekim zaten isine yaramaz duyuru panosunda çünkü kagıdın sadece bir kısmı netlenir tam sayfa zaten okuyamazsın.C6-01 ile çekersin biraz uzak mesafeden ve zoom yardımıyla rahatça okursun yazını.Bence otofokus olmaması nedeniyle bu telefondan vazgeçmen çok büyük hata olur.Huaweinin kamerası ve video'su agır agır isliyor slowmotion gibi tavsiye etmem.
c6-01'i telefoncuya gidip deniycem zaten aklımdaki bir cihazdı ama bazıları kamerası 2 megapikselden bile kötü ve çok reset atıyor deyince kararsız kaldım ama denemekte fayda var

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
c6-01'i telefoncuya gidip deniycem zaten aklımdaki bir cihazdı ama bazıları kamerası 2 megapikselden bile kötü ve çok reset atıyor deyince kararsız kaldım ama denemekte fayda var

Forumda kullanan arkadaslar var onlardan da yardım isteyebilirsin :oke:

onurgunay35

onurgunay35

Üye
kardeşim ben bu işten birşey anlamadım bazıları diyorki bazen ses hiç gitmiyor, forumlarda bunu diyen baya kişi vardı. şuanda telimi değişme sebeblerimin başındada telefon konuşmasındaki ses azlığı geliyor timlerde telefonu inceledim beğendim ama bu ses olayını deneme gibi bir şansım yok o riske girmeyede çekiniyorum açıkcası

----------Eklendi @ 01:46:07 ---------- Yazıldı @ 01:05:51 ----------

huaweinin kamerasını gün ışığında denemiştim o kadarda kötü değildi fotoğraf kalitesi ama akşam vakti nasıldır bilmiyorum ama ses probleminin olduğunu söyleyen çok kişi gördüm aslında şuanda aklımdaki telefonlar huawei x5, c6-01, n97 mini ama hepsindede bir problem var illaki kusursuz telefonda olmaz zaten ama c6-01e otookus koysalar süper olurdu üniversite öğrencisi olduğum için arasıra panolarda duyuru gibi şeyleri çekmem gerekiyor çünkü

Hocam bazı arkadaşlar çok abartıyor ondan bende ve çoğu arkadaşta öyle bi sorun yok zaten.

delfino03

Üye
Hocam bazı arkadaşlar çok abartıyor ondan bende ve çoğu arkadaşta öyle bi sorun yok zaten.
sağol kardeş araştırıyorum huawei x5ide kronik sorunu var mı diye bakalım kısmet hangisi olursa artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...