Hayir. 1100 lira ederi..
Bence senin için n9'un ederi 700tl falan...

Piyasaya çıkmadan desteği kesilmiş bir telefon için 1100 lira fazla, haklısınız..
Ederi 700 lira.![]()
Sadece Nokia'nın desteğini kesmesi sıkıntı yaratmaz. (ki öyle bişey yok, destek verilecek sen verilmeyeceğini sansan bile
) 2012'de başka meego'lu telefonlar da göreceğiz ozaman akla karayı göreceğiz. 
O milletin içini karartan şeyleri söyleyen Elop'tu demi![]()

Desteğinin kesildiğini nerden biliyorsun? İntel mi battı, geliştiriciler mi öldü?Sadece Nokia'nın desteğini kesmesi sıkıntı yaratmaz. (ki öyle bişey yok, destek verilecek sen verilmeyeceğini sansan bile
) 2012'de başka meego'lu telefonlar da göreceğiz ozaman akla karayı göreceğiz.
![]()

N9 için umudum yok ama ileride Samsung, LG CPU'dan GPU'dan kısmadığı için gelecek MeeGo telefonları başarılı olabilir onu bilmeyeceğim şimdiden![]()

Noldu? Yazılıma sayıyodun şimdi donanım mı oldu? Herhalde sen yazılımla donanımı karıştırıyorsun, neyse...![]()
Neden acaba 
Yazılıma sayıyorum, Oyun ve uygulama desteği konusunda şüphelerim var
Donanım'a sayıyorum 1500 liralık telefon daha Galaxy S seviyesinde değil.
Madem bu N9 o kadar iyi, çift çekirdeklerle yarışabiliyor, gidip 1500 lira verip alın o vakit. Ama siz HTC Sensation düşünüyorsunuz.Neden acaba
![]()
sensation'u da meego kurabilme ihtimali olduğu için düşündüm. Senle bunu özelden konuştuk ama hiç okumuyorsun demekki mesajlarımı. 
Fiyatı dolayısıyla n9 alamıyorum hem o yarışamayan donanımla nasıl galaxy s'den daha akıcı oynatıyor oyunları merak konusu.sensation'u da meego kurabilme ihtimali olduğu için düşündüm. Senle bunu özelden konuştuk ama hiç okumuyorsun demekki mesajlarımı.
![]()
N9'un oyunları Galaxy S'ten akıcı oynattığına dair video var mı ?
İzlediğim kadarıyla verdiği fps'te gayet düşük.
galaxy s2 ninkinide sen bul n9unki var burda ve çok hızlı oynatıyoMeeGo kurabilmek için GPU, CPU , Chipset falan driverları lazım. Biraz zorN9'un oyunları Galaxy S'ten akıcı oynattığına dair video var mı ?
N900 Asphalt 6 oynatıyor, tegra oyunları oynatıyor Androidi geçiyor dediniz. Meğersem N900'e Android kurup yine bir Android programı olan Chainfire 3D ile iş yapıyormuşsunuz. Maemo ile alakası yokİzlediğim kadarıyla verdiği fps'te gayet düşük.
Aynı Şekilde Windows Phone 6.5'li HTC HD2 bence N900'den daha başarılı bu konuda, Android tamamen sorunsuz bir şekilde kurulabiliyor, N900'de tam sorunsuz değil![]()

evet rakam biraz uçuk olmuş ama alternatif çok ya grey alıcaksın yada kayıtsız bi cihaz çok daha düşük olur fiyatı ben n950 1200 e aldım hemde kayıtlı kayıtsızı 1100 geliyor..ama n9 sanırım biraz daha pahalı olur..