Nokia c7 angry birds arka kapak aldım

Sponsorlu Bağlantılar

nalbantoguz

nalbantoguz

Üye
    Konu Sahibi
C7 de kapak telefonu sadece dört köşesinden olan çıkıntılarla tutuyor.bu bir arka kapaktır kılıf ise telefonu tamamen saran aksesuara denir örneğin deri kılıf çekmeli kılıf yan kılıf bknz nokia angry birds sert kapak

----------Eklendi @ 23:57:05 ---------- Yazıldı @ 23:55:29 ----------

isteyen olursa alıp gönderebilirim ancak kargo ve parası size aittir tabi azcık da cep harçlığı:alkis:dry::kop:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kaba durmuyomu? Mesela 8 zaten kalin bide kapak takarsam nolur acaba.. Kaliteli stickerlar olsa iyi olurdu aslinda

nalbantoguz

nalbantoguz

Üye
    Konu Sahibi
çok kalın durmuyor c7 de gayet normal n8 de biraz kalın durabilir belki ama gerçekten telefona çok hava veriyor sanki ele oturusu değişiyor telefonun iyi anlamda

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
dostum bende o kapaklardan arıyorum ama senin telin fotosunu çeksende bi koysan gerçekten kalitelimi?

axpe

axpe

Üye
Yaw kardeş allaşkına bi yüklesene şu resmi bi görsek, aylardır kılıf peşindeyim. Neredeyse 5 bilemedin 6 kılıf aldım ve halen aranıyorum. Yaw dandikten teller için çeşit çeşit dolu bi dünya, şu güzelim tele bi kılıf yapamadılar içim gidiyoo :(

arkadaşım nokianın orjinal kılfını dene bende almayı düşünüorum biraz bütçe buluyum

yada

----------Eklendi @ 00:17:43 ---------- Yazıldı @ 00:13:21 ----------

bak şimdi iyice düşüncem değişdi araksına bir angry birds kapak önünede nokianın orjinal ekrn koruyucusunu alıcam harika olur

bilmiorum ama türkiyede bulunur mu harika olur varsa

nalbantoguz

nalbantoguz

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 00:21:57 ---------- Yazıldı @ 00:20:26 ----------

carbon_o7

carbon_o7

Üye
bende kemal atatürk yazanı var beyaz üstüdne siyah Kemal Atatürk imzası var çok şık bence ondan alın

cardanadam

cardanadam

Üye
kemal atatürk imzamı atmış kapağa:D

SilentOne

SilentOne

Üye
çok huşma gitti 3. olan dan bulursam alırım :d

Quaresma53

Quaresma53

Üye
yaw ben gittim sordum bakirkoy nokia shopa gelmems hala alcam ins siyah kus benim favorim :D

----------Eklendi @ 03:58:18 ---------- Yazıldı @ 03:56:46 ----------

----------Eklendi @ 00:21:57 ---------- Yazıldı @ 00:20:26 ----------

ustteki harikaymis nerden bulabilir dostum fiyati nedir bilgin varmi ve de renkler varmi

RedColt

RedColt

Üye
yaw ben gittim sordum bakirkoy nokia shopa gelmems hala alcam ins siyah kus benim favorim :D

ustteki harikaymis nerden bulabilir dostum fiyati nedir bilgin varmi ve de renkler varmi

shopta sordum ben onu 40 tl istedi çok fazla geldi bana mavisi vardı.

uribaju

uribaju

Üye
siyah olani alicam bende c7de ayri bi guzel duruyo bu kapaklar :D

nalbantoguz

nalbantoguz

Üye
    Konu Sahibi
üstteki 20 tl alttaki 30 tl

Utku

Utku

Üye
Nokia shopta deri kılıflar 50tl:nono:

cardanadam

cardanadam

Üye
:d: hayır :D Atamızın imzası var çok şık duruyo ama.
bana saçma geliyor atatürk imzası falan yani ne bileyim çakma imza işte ya hani hayranı olduğun sanatçının taklit edilmiş imzasını kabul edermisin ben etmem onun yerine resmini taşı daha iyi aslında en önemlisi onu kalbinde taşımak taşıya bilmek

Üst Alt