of ya aBlaCım ne oldu ... bir of çektin...yüregim sızladı..:ağlarım::ağlarım:
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: of ya Genişletmek için tıkla ... aBlaCım ne oldu ... bir of çektin...yüregim sızladı..
-YARINIYOK-' Alıntı: of ya Genişletmek için tıkla ... aBlaCım ne oldu ... bir of çektin...yüregim sızladı..
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: ben açıkladımmı ki sana düşüyormu kardeşim Genişletmek için tıkla ... kızma tamam alt tarafı anlamını söyledik ne var ki bunda
TheM-CK' Alıntı: ben açıkladımmı ki sana düşüyormu kardeşim Genişletmek için tıkla ... kızma tamam alt tarafı anlamını söyledik ne var ki bunda
Kingmortall Üye coldman41' Alıntı: şimdi TFF de son durum nedir biri bana söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla ... karar veremediler yeterli delil yokmuş
coldman41' Alıntı: şimdi TFF de son durum nedir biri bana söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla ... karar veremediler yeterli delil yokmuş
-efşan Üye 'Enver'' Alıntı: kızma tamam alt tarafı anlamını söyledik ne var ki bunda Genişletmek için tıkla ... ben açıklama gereği duymadıysam sen hiç duyamazsın kardeşim tamam neyse kapat
'Enver'' Alıntı: kızma tamam alt tarafı anlamını söyledik ne var ki bunda Genişletmek için tıkla ... ben açıklama gereği duymadıysam sen hiç duyamazsın kardeşim tamam neyse kapat
Kingmortall Üye Elektr0' Alıntı: aBlaCım ne oldu ... bir of çektin...yüregim sızladı.. Genişletmek için tıkla ... yağ çekme len döverim ha
Elektr0' Alıntı: aBlaCım ne oldu ... bir of çektin...yüregim sızladı.. Genişletmek için tıkla ... yağ çekme len döverim ha
Sandrake Üye coldman41' Alıntı: şimdi TFF de son durum nedir biri bana söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla ... Mehmet Ali Aydınlar , Gerekli Belge Olmadığından Kümü Düşürülen Takım Olmadı .
coldman41' Alıntı: şimdi TFF de son durum nedir biri bana söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla ... Mehmet Ali Aydınlar , Gerekli Belge Olmadığından Kümü Düşürülen Takım Olmadı .
Reşwan Emekli Yönetici Elektr0' Alıntı: saol iyim sen nasılsın abi... Genişletmek için tıkla ... iyilik şükür iyi olmana sevindim.
Elektr0' Alıntı: saol iyim sen nasılsın abi... Genişletmek için tıkla ... iyilik şükür iyi olmana sevindim.
coldman41 Üye kingmor' Alıntı: karar veremediler yeterli delil yokmuş Genişletmek için tıkla ... çeklerden filan bahsediliyodu bak sinirlendim şimdi
kingmor' Alıntı: karar veremediler yeterli delil yokmuş Genişletmek için tıkla ... çeklerden filan bahsediliyodu bak sinirlendim şimdi
Sandrake Üye coldman41' Alıntı: ve aleyküm selam iyiz inş. sende iyisindir Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim
coldman41' Alıntı: ve aleyküm selam iyiz inş. sende iyisindir Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim
Sandrake Üye Elektr0' Alıntı: yok şaşırmayızz ----------Eklendi @ 01:09:11 ---------- Yazıldı @ 01:08:41 ---------- aleykümselam hış geldin... Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk
Elektr0' Alıntı: yok şaşırmayızz ----------Eklendi @ 01:09:11 ---------- Yazıldı @ 01:08:41 ---------- aleykümselam hış geldin... Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: bilmem canım sıkıldı Genişletmek için tıkla ... hmm anladım Allah Neşe Versin ablacım...
-YARINIYOK-' Alıntı: bilmem canım sıkıldı Genişletmek için tıkla ... hmm anladım Allah Neşe Versin ablacım...