galaxy sl Gt i9003 arkadaşlar mp4 videolar donuyor yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Http

Http

Üye
    Konu Sahibi
galaxy sl Gt i9003 arkadaşlar mp4 videolar donuyor yardım.
arkadaşlar telefonumda videolar kasıyor. mp4 97 mb lık bir videoyu donarak oynatıyor çok saçma değilmi bunu düzeltmenin bi yolu yokmu ? önceden wawe kullanıyordum hiç kasmıyordu ama bunda kasıyor anlam veremedim ?

Kefelon

Üye
yha yardım konusunda bişe diyememde bencede biraz saşma olmuş ben telefonda saatlerce film izliyorum ( HD ) hiç donma olmuyor ???

Şehriyar

Şehriyar

Üye
telefonunuzda hangi surum yuklu? normalde kasma olmamasi lazim cunku telefon hd video cekip rahatca oynatabilen bir telefon..

Http

Http

Üye
    Konu Sahibi
yalan söylyecek halim yok. 94 mb sanırım mp4e çevrilmiş hd bi kaç video var bende şaşıyorum donuyor kasıyor bildiğiniz. nasıl pcde ekran kartı yetersiz olur kasar aynen öyle anlam veremedim. sürüm 2,2,1 FROYO XXB1 Sanırım kimse bişey bilmiyor. uzun süreden beri bu sitede takılıyorum kimse tenezzül edip cevap bile vermiyorlar yada bişey bilmiyorlar.

xinsurer

xinsurer

Üye
Oynatıcı olarak Mobo player'ı denedin mi? En iyi video oynatıcı kolay kolay kasma yapmaz. Bir de hafıza kartın class kaç? Class 2 veya 4 ise kasma yapar, ben sana Class 10 microsd tavsiye ederim, adeta uçuyor.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
yalan söylyecek halim yok. 94 mb sanırım mp4e çevrilmiş hd bi kaç video var bende şaşıyorum donuyor kasıyor bildiğiniz. nasıl pcde ekran kartı yetersiz olur kasar aynen öyle anlam veremedim. sürüm 2,2,1 FROYO XXB1 Sanırım kimse bişey bilmiyor. uzun süreden beri bu sitede takılıyorum kimse tenezzül edip cevap bile vermiyorlar yada bişey bilmiyorlar.

sorunun donanimsal olabilir. ama eger yazilim kaynakliysa xxkb3 surumunu yukle ben 600 700 mb lik hd videolari sorunsuz izliyorum kendi oynaticisinda

8310

Üye
surumunuzu gingerbread yapin tamamen duzelecektir froyodan kaynaklaniyor sahsen denedim....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt