Huawei IDEOS X5 Almayı Düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Sandrake

Sandrake

Üye
    Konu Sahibi
Huawei IDEOS X5 Almayı Düşünüyorum
Tel. hakkında bütün teknik bilgilere sahibim ama sizdende fikir almak istedim ve nerden almayı tavsiye edersiniz ?(KVK,Hepsiburada.com,Turkcell)

Bence sakın bu ürüne ucuz çin malı olarak görmeyin dünyada en kaliteli mallar çinde üretiliyor

Telefon Diğer Sitelerde Perfonmas Kralı olarak söyleniyor

Telefon Genel İncelemesi

Telefnon internet hızı (ortadaki X5)

Yorumda bulunacaklar bakın hangi telefonla karışlatırıyorlar

Facebook ta çok rahat video izleniyor

Netten canlı yayın kanal D

Avi video perfonmansı HD

Oyun perfonmasları

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bende almayı düşünüyorum ama biraz da tereddüt var içimde :hmmm

Kingmortall

Kingmortall

Üye
çin malı ya o bakımdan c6 01 de var off bilmiyorum :bilmm

Sandrake

Sandrake

Üye
    Konu Sahibi
çin malı ya o bakımdan c6 01 de var off bilmiyorum :bilmm
Bende ilk önce C6-01 Düşünüyordum IDEOS'u önerdiler bence şu incelmeye güvenebilirsin alıcam ama bir kullanandanda duymak istiyorum.

nezihyalman

Üye
Evet ben kullaniyorum vede cok cok memnunum, bir kYRICAere internette cok hizli ve hizli download ediyor. Ekran cozunurlugu super, ayrica flash destegi cok iyi , en guclu bilgisayarlarin bile zorla actigi haberturk sayfasini hic zorlanmadan bir kac saniye icinde aciyor. AYRICA FILIM IZLEMEK BUYUK ZEVK SES SEVIYESI VE KALITESI INANILMAZ IYI.Bence piyasadaki 1 veya 1,5 milyara satilan htc veya Samsung telefonlardan hic bir farki veya eksigi yok. Fiyat performans seviyesi gercekten cok iyi. Pili performansi harika diyebilirim. Ekran sensomatrik dokunmatigi bir harika. Ben daha once htc Desire kullaniyordum bu huawei ideos x 5 gercekten bir teknoloji haroikasi. Tek eskigi kamera kalitesi orta. Bunun disinda tum ozellikleri i phone 4 den daha iyi diyebilirim

• Beğen
Tepkiler: thebackkk, onurgunay35 ve Sandrake
Sandrake

Sandrake

Üye
    Konu Sahibi
Evet ben kullaniyorum vede cok cok memnunum, bir kYRICAere internette cok hizli ve hizli download ediyor. Ekran cozunurlugu super, ayrica flash destegi cok iyi , en guclu bilgisayarlarin bile zorla actigi haberturk sayfasini hic zorlanmadan bir kac saniye icinde aciyor. AYRICA FILIM IZLEMEK BUYUK ZEVK SES SEVIYESI VE KALITESI INANILMAZ IYI.Bence piyasadaki 1 veya 1,5 milyara satilan htc veya Samsung telefonlardan hic bir farki veya eksigi yok. Fiyat performans seviyesi gercekten cok iyi. Pili performansi harika diyebilirim. Ekran sensomatrik dokunmatigi bir harika. Ben daha once htc Desire kullaniyordum bu huawei ideos x 5 gercekten bir teknoloji haroikasi. Tek eskigi kamera kalitesi orta. Bunun disinda tum ozellikleri i phone 4 den daha iyi diyebilirim
Tamamdır :good:işte bunu duymak istiyordum dış kasa nasıl peki sağlam mı soyulma falan varmı ?

baranselona

baranselona

Üye
kullanmadan kendini telefon ilahi sananlardan... bos bos yorumlar atanlardan baska hickimse malzeme kalitesinden yakinmiyor ben 1 aydir kullaniyorum en ufak bi cizik soyulma vb... yok. ve deri kilif haric hicbirsey kullanmiyorum.. telefon accaip ozellestiriliyor herseyi kendi zevkime gore ayarladim.. muzikcalari mesela.. sanatci resimleri 3.8 inc te tam ekran goruluyor.... super cihaz...

Sandrake

Sandrake

Üye
    Konu Sahibi
kullanmadan kendini telefon ilahi sananlardan... bos bos yorumlar atanlardan baska hickimse malzeme kalitesinden yakinmiyor ben 1 aydir kullaniyorum en ufak bi cizik soyulma vb... yok. ve deri kilif haric hicbirsey kullanmiyorum.. telefon accaip ozellestiriliyor herseyi kendi zevkime gore ayarladim.. muzikcalari mesela.. sanatci resimleri 3.8 inc te tam ekran goruluyor.... super cihaz...
peki bozuldu teknik bir sorun çıktı nasıl yaptırcaksın bu arada nerden aldın

baranselona

baranselona

Üye
kvk garantoli hocam problem yok zaten... ben ankara armada tim den aldim 2 tane bide kuzenime aldim ellerinde 1 tane vardi 1 tanede ulus tan getirttiler..... heralde ordada sondu....

• Beğen
Tepkiler: Sandrake
Sandrake

Sandrake

Üye
    Konu Sahibi
kvk garantoli hocam problem yok zaten... ben ankara armada tim den aldim 2 tane bide kuzenime aldim ellerinde 1 tane vardi 1 tanede ulus tan getirttiler..... heralde ordada sondu....
Tel. açılırken turkcell logosu falan oluyormu

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Tel. açılırken turkcell logosu falan oluyormu

Turkcell logosu fln yok hocam ideos logosuyla açılıyor turkcell le ilgili hiç bişey yok eğer düşünüyorsan kaçırma derim.Bende 1 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım hakikaten harika bi telefon.

• Beğen
baranselona

baranselona

Üye
yoo hocam kocaman ideos logosuyla aciliyor... turkcellin bu iste yaptigi sadece bazi tim lerde satmak yoksa internette birsuru sitede satiliyor...

• Beğen
Sandrake

Sandrake

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hepineze teşekkür ederim aldıktan sonra yardımcı olursunuz Demi :oley

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Al bütün ürünler çinde üretiliyor

Üst Alt