Huawei IDEOS X5 Almayı Düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

franzliszt

franzliszt

Üye
Evet ben kullaniyorum vede cok cok memnunum, bir kYRICAere internette cok hizli ve hizli download ediyor. Ekran cozunurlugu super, ayrica flash destegi cok iyi , en guclu bilgisayarlarin bile zorla actigi haberturk sayfasini hic zorlanmadan bir kac saniye icinde aciyor. AYRICA FILIM IZLEMEK BUYUK ZEVK SES SEVIYESI VE KALITESI INANILMAZ IYI.Bence piyasadaki 1 veya 1,5 milyara satilan htc veya Samsung telefonlardan hic bir farki veya eksigi yok. Fiyat performans seviyesi gercekten cok iyi. Pili performansi harika diyebilirim. Ekran sensomatrik dokunmatigi bir harika. Ben daha once htc Desire kullaniyordum bu huawei ideos x 5 gercekten bir teknoloji haroikasi. Tek eskigi kamera kalitesi orta. Bunun disinda tum ozellikleri i phone 4 den daha iyi diyebilirim

vay anasını baya baya kandırdım kendimi diyorsun helal :D

----------Eklendi @ 19:57:33 ---------- Yazıldı @ 19:55:52 ----------

bende huwainin kalitesini biliyorum ucuzluğu yanıltmasın kullanıcılarda söylüyor bende 3g wınını kullanıyorum fişek gibi

kpln04

kpln04

Üye
alıyorum bende valla yetti artık

eses2658

eses2658

Üye
Uzun bir süre girmiyordum. Eylülün sonuna doğru aldım. Harika bir telefon,pişman olduğum tek şey Ideos X5 aldıktan sonra Huawei Honor duyuruldu,onda gözüm kaldı :) Başka da hiçbir sorun yok ;)

Gamerjex

Üye
Uzun bir süre girmiyordum. Eylülün sonuna doğru aldım. Harika bir telefon,pişman olduğum tek şey Ideos X5 aldıktan sonra Huawei Honor duyuruldu,onda gözüm kaldı :) Başka da hiçbir sorun yok ;)

onda üzülecek ne var? bu marka artık kendini duyurdu 6 ay sonra başka telefonun duyurusunu yaparlar.. yani en çok sevindiğim noktada o 1000 -1500 tl fiyat çeken markalara kapak atmaları..

Üst Alt