Lg Optimus Me mi? galaxy 550 mi Galaxy mini Mi ? Gio mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bLu3kinq

Üye
    Konu Sahibi
Lg Optimus Me mi? galaxy 550 mi Galaxy mini Mi ? Gio mu ?
Arkadaşlar Ben bu telefonlar arasında kaldım ama şuan aklıma yatan lg Optimus Me iLe galaxy 550 var sizce hangisini almalıyım Lg optimus Me bu saydığım telefonların yaptığı herşeyi yapabilirmi yani bu telefonlardan geri kalır yanı varmı Kullanan Arkadaşlar Varsa Lütfen yadımcı Olsunlar...Şuan Samsung S5233W kullanıorum Bu telefonlar benım telefonumdan çok dahamı üstün ?

xorhanx194

xorhanx194

Üye
Galaxy gioyu şiddetle öneririm lg optimus me nin ekranı küçük ve işlemcisi düşuk galaxy mininin ekran çözünürlügü ve işlemcisi düşük bunlarn içinde en ıyi gio 800 mhz işlemci 278 mb ram var dostum bu tlfn ihtiyaçlarını karşlycktr fiyatı da uygun hizlialdj 459 lira bi bak derim pişmn olmazsın

Kingmortall

Kingmortall

Üye
galaxy gio kardeşim ikisinden üstün :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
galaxy gio. :oke:
bazı HD oyunları bile açıyor(küçük olanlardan) :D

61semih

61semih

Üye
gio

DPool

DPool

Üye
Telefondan fazla anlamam ama Galaxy Gio :good::good:

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Tartışmasız Gio!
Telefonların senin telefonundan üstünlükleri; android (bunu açarsak; oyun,uygulama çeşitliliği, kişiselleştirebilme, multitouch çoklu dokunmatik)
ve doğal olarak;Hız!

bLu3kinq

Üye
    Konu Sahibi
Peki 551 nasıl oda 449 Tl

Sandrake

Sandrake

Üye
galaxy gio

Ocean258

Ocean258

Üye
lg optimus me tavsiye ederim hocam.. benım eskı telefon. tasarım,ekran kalitesi ve parlaklık olarak ıyı telefon,şarj süresi olarakta çok memnundum,android 2.2 froyo'da yeterlı bı işletim sistemi bence hız olarak memnun kalacagını dusunuyorum. hem oyun ve uygulama olarakta kolaylık saglıyor android olması..Fiyatına gore en ıyı smartphone'lardan bence. hangısını alacaksan sımdıden hayırlı olsun

fireman87

fireman87

Üye
Aralarında özelliklerie göre en uygun fiyatı olan smartphone optimus me, android 2.2 froyo işletim sistemi var ayrıca.. Tavsiye ederim..

galata7788

galata7788

Üye
gio derim özellik olarak ama bende gioyla ilgili konu açmıştım 3 tuş sorunu bide wifi sorunu dediler açıkçası biraz korktum

umutku84

umutku84

Üye
tabiki gio özelliklerini pek incelememişin anlaşılan saydığın telefonların gio diğerlerine göre üstün

----------Eklendi @ 17:16:34 ---------- Yazıldı @ 17:14:24 ----------

gio derim özellik olarak ama bende gioyla ilgili konu açmıştım 3 tuş sorunu bide wifi sorunu dediler açıkçası biraz korktum

wifi da sorun yok 3 tuş sorunu ne oluyo ?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tabiki gio özelliklerini pek incelememişin anlaşılan saydığın telefonların gio diğerlerine göre üstün

----------Eklendi @ 17:16:34 ---------- Yazıldı @ 17:14:24 ----------

wifi da sorun yok 3 tuş sorunu ne oluyo ?

cebindeyken falan 3 tuşa basılı tutulunca herşey siliniyor puk istiyor:oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...