Laptop alcam ama fazla fikrim yok

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
Laptop alcam ama fazla fikrim yok
laptop alcam aklımda bu var :
yha kesnilikle bu demiyorum fiyat sınırı 3500 tl hp modellerine olumlu bakıyorum :) diğer marklarda olur tabi önerisniz varsa şimdideden teşekkürler :)

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
yha asıl internet ama oyun da oynucam ama oynadığım oyun fazla özelliğe ihtiyaç duymuyo 1000tl lik bilgisayar bile asmadan açar :)

XpLodeR111

XpLodeR111

Üye
ASUS G53SW - ASUS VX7 - SONY F21Z1E - HP ENVY 17-2080EN - SAMSUNG 900X3A

önerebileceğim makinalar hepsi birer canavar pc de mac sakın düşünme herşeye para ödemek zorunda kalırsın

ASUS G53SW - ASUS VX7 - SONY F21Z1E - HP ENVY 17-2080EN - SAMSUNG 900X3A

önerebileceğim makinalar hepsi birer canavar pc de mac sakın düşünme herşeye para ödemek zorunda kalırsın

aynen herşeye para ödersin.
Buna bi bak derim.

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
beyler böle bişe gördüm ilk önce baya pahalı şeylere bakıyodum ama ihtiyacımı karşılıycak uygunu fiyata laptoplar görünce fikrim değişti aklımda şimdi bu var :
masaüstü bilgisayarımda hp uyumluda olur hem :) ne dersiniz iyimidir bu ?

DPool

DPool

Üye
beyler böle bişe gördüm ilk önce baya pahalı şeylere bakıyodum ama ihtiyacımı karşılıycak uygunu fiyata laptoplar görünce fikrim değişti aklımda şimdi bu var :
masaüstü bilgisayarımda hp uyumluda olur hem :) ne dersiniz iyimidir bu ?
O laptop fena değil i7 işlemci 1 gb ddr5 ekran kartı var.Ama onu teknosadan alma bimekste 2100 tl o alet.

----------Eklendi @ 19:11:06 ---------- Yazıldı @ 19:06:27 ----------

Ama bunada bak alanlar memnun

:good::good:

futbol123

futbol123

Üye

tavsiyem kesinlikle bu notebook:oke: ama bu aralar notebook alınmaz kurlar çok arttı biraz bekleyin:oke:

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
saolun beyler :tşk:

----------Eklendi @ 20:50:43 ---------- Yazıldı @ 20:47:10 ----------

O laptop fena değil i7 işlemci 1 gb ddr5 ekran kartı var.Ama onu teknosadan alma bimekste 2100 tl o alet.

kardeşim bimeks de gördüğün cihazda aynı sı değil özelliklere baktıysan teknosadakinde 2tb hafıza var senin gösterdiğinde 1tb, birde teknosa dakinin ekranı 17.3 inç senin gösterdiğin 15.6 inç :oke:

nickiy

nickiy

Üye
bende laptop almayi dusunuyorum 1500 tl ust sinir

DPool

DPool

Üye
saolun beyler :tşk:

----------Eklendi @ 20:50:43 ---------- Yazıldı @ 20:47:10 ----------

kardeşim bimeks de gördüğün cihazda aynı sı değil özelliklere baktıysan teknosadakinde 2tb hafıza var senin gösterdiğinde 1tb, birde teknosa dakinin ekranı 17.3 inç senin gösterdiğin 15.6 inç :oke:
Ona dikkat etmemişim :ah

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Arkadaşım alıyorsan hp dv6 serisi ve casper alma ısınma sorunu yaşarsın bence monster :oke:

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
dv7 alcam hp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt