OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

LoST_SoUL666

LoST_SoUL666

Üye
cfw'yi kurdum denedim şuan gayet hızlı güzel,emeğine sağlık... :yuru

muratko

Üye
kurdum sim kartı bozdu rom pack uygulaması telefon reset atti acarken gitti cfw bozuk

mustafa

mustafa

Üye
nokia custom dictionary programıyla t9'umun yedeğini almak istediğimde sorun çıkarttı maalesef :S

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo ağbi .. bu cfw yi yükledim. güncellemelere geldim telefon yazılımı buldu. bu yeni telefon yazılımını güncellesek nolur?????

Güncellemeyeceksin.

kurdum sim kartı bozdu rom pack uygulaması telefon reset atti acarken gitti cfw bozuk

Nokia 5610'a mı kurdun?

nokia custom dictionary programıyla t9'umun yedeğini almak istediğimde sorun çıkarttı maalesef :S

Dediğin programı hiç kullanmadığım için neden hata verdiğini bilemiyorum.

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
4x4 dikey, 6x2 yatay menü düzeni + Tap To Unlock'lu Rofs2 5800 için ne zaman hazır olur

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yarın başlıyorum çalışmalara. En kısa zamanda hazır olur.

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
tmm bekliyorum
Ağırlaşan sürüklemeli "Cevapla" seçeneği (çubuk ilk çıkışından sonra düzeliyor, Tap to unlock'lu versiyonlarda bu bug bulunmamaktadır)

bu yüzden tap to unlock yüklemek istiyorum yoksa diğerini indirirdim

fatihveyusuf

Üye
ararken ve kapatınca titreşim çalışıyaor mu

safharat

Üye
şifre gönderirmisiniz

punemr123

punemr123

Üye
rambo v4.5 i ne zamana dusunuyosun

fatihveyusuf

Üye
arama ve kapatmada titreşim çalışıyormu

Aleksandar

Aleksandar

Üye
bir kere yazman yeterliydi sanki be :dry:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
v4.5'i cevapları okumadan sorup durmayın. Herkes aynı şeyi soruyor, aynı cevabı vermekten sıkıldım.

arama ve kapatmada titreşim çalışıyormu

Hayır çalışmıyor. C6v40 larda çalışan varsa ya da fix dosyası bildirirsen iyi olur.

punemr123

punemr123

Üye
rambo pardon yaw hiddetlenme paket bitti bir hafta sonra girdim 28den 39 gelmisti konu buldum simdi 36da bahsetmissin bide senin siyah efekt cok hos duruo bana linkini verirsen ii olur c7den biktim cunku ben isi garantiye alcam.bide rambo 5800 in giris ekrani daha iyi olmus bizim 5230lar sonuk kalmasin:)

----------Eklendi @ 00:17:52 ---------- Yazıldı @ 00:16:16 ----------

fatih ve yusuf abisi netqin mobile guard da titresme ozelligi var v3.0da. ofwde is goruodu

----------Eklendi @ 00:25:31 ---------- Yazıldı @ 00:17:52 ----------

rambo daha simdi bi alfasayisal klawye gordum cok hostu n8 alfasyisali galiba ahanda resim

htttp://www.maxicep.com/imagehosting/9451974e4831db44a5a.jpg

----------Eklendi @ 00:26:15 ---------- Yazıldı @ 00:25:31 ----------

bunu bulabilir misin yada boyke bi sey mumkun mu

forcerecon

forcerecon

Üye
Nokia 5230 kullanıyorum ve bu cfwde şarkıları tanımıyor, menu tuşuna basılı tuttuğumda çıkan seçeneklerdeki dosyalardan çıkış yap dediğimde çıkmıyor,ram düşük sürekli operadan atıyor.

fatihveyusuf

Üye
rambo pardon yaw hiddetlenme paket bitti bir hafta sonra girdim 28den 39 gelmisti konu buldum simdi 36da bahsetmissin bide senin siyah efekt cok hos duruo bana linkini verirsen ii olur c7den biktim cunku ben isi garantiye alcam.bide rambo 5800 in giris ekrani daha iyi olmus bizim 5230lar sonuk kalmasin:)

fatih ve yusuf abisi netqin mobile guard da titresme ozelligi var v3.0da. ofwde is goruodu

rambo daha simdi bi alfasayisal klawye gordum cok hostu n8 alfasyisali galiba ahanda resim

Sağolasin kardeş bu program benim için çok önemli idi.

forcerecon

forcerecon

Üye
Klavyede orjinal fwdeki gibi simgeler klavyesi olmalı.Ben bir webmasterim ve bu simgelere çok ihtiyacım oluybeni çok uğraştırıyor.Bunları değiştirsen iyi olur.

SUNWEST_39

Üye
kardes kolay gelsin 5530 u ne zaman portlarsin ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Bu bir tema ve N8 içinden resimler çekip göstermiş yapan kişi. Böyle 3 ev ekranı, klavye türü PNHT tarafından portlanabilirse mümkün olabilir.

Nokia 5230 kullanıyorum ve bu cfwde şarkıları tanımıyor, menu tuşuna basılı tuttuğumda çıkan seçeneklerdeki dosyalardan çıkış yap dediğimde çıkmıyor,ram düşük sürekli operadan atıyor.

RAM konusunda dediğin olabilir. Tarayıcı önbelleği C sürücüsünde. Web browserın hatalar verip aniden kapanmasını engellemek için tarayıcı önbelleğini E sürücüsüne taşımıyorum.

Klavyede orjinal fwdeki gibi simgeler klavyesi olmalı.Ben bir webmasterim ve bu simgelere çok ihtiyacım oluybeni çok uğraştırıyor.Bunları değiştirsen iyi olur.

Yeni simgeler daha güzel duruyor. Neden orjinalini istiyorsun ki?

kardes kolay gelsin 5530 u ne zaman portlarsin ?

v4.5 ten sonra.

masumgenc

Üye
Rambo kardeş, geliyor mu bu gün v4.5? Ya da ne zaman geliyor?

Üst Alt