Sizce Symbian Anna neden erteleniyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce?

• Kullanılan toplam oy
    153
cardanadam

cardanadam

Üye
slm,nokianin yapacagi is annayi bu ay sonuna dogru cikardiktan sonra fazla zaman gecmeden belleyi cirtmasi lazim ancak bu sekilde müsteri kaybina ugramaz, yok belleyi uzattikca uzatirsa asiri müsteri kaybina ugrar birde bunun üzerine WP7 ile de umdugunu bulamassa nokianin gelecegi tüm karanlik.

zaten wp7 ye müşterilerin sevip sevmiyeceyide meçul

adela

Üye
bende c7 var.yarın n8 almak niyetindeydim ama bayaa soğudum.

serinaga

serinaga

Üye
BEMCE her ikiside yanlış, şuna beceremiyorlar desek ??? :off:

Türe

Türe

Üye
e6 kullandım güzel becermişler kardeşim valla :D umarım en kısa zamanda çıkar :oke:

Anußis

Anußis

Üye
annanıda al git nokia yeter artık . belleyi beklesek daha iyi yav :hih:

veliahht

veliahht

Üye
anna eylül ayında ilk haftası tüm nokia telefon modellerinde yüklenek nokia destek öyle söyledi bugün aradılar umarım artık şu n8 zi gereği gibi kullanabiliriz ayrıca diğer modeller içinde olması süper bi durum hadi hayırlısı arkadaşlar...:alkis:alkis:alkis

----------Eklendi @ 04:04:15 ---------- Yazıldı @ 04:02:05 ----------

arkadaşlar sonunda gelecek anlaşılan nokia desteğe bi mail attım geri dönüş yaptılar eylül ayının ilk haftası tüm modeller için yükleniyor hale gelecek yanıtında bulundular...

SilentOne

SilentOne

Üye
yalannnn yalannnn soylüyosun :(

erhane

Üye
o destek hattı yok muu onların annasını :ehe

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
bugün aramak lazım destek hattını...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
onlara göre 15inde yüklenecekti..şimdi eylül ilk haftası yaptılar..ah şu c6 nın fiyatı düşmese çoktan satmıştım ama neyse..aldık bir kere..

caphuscha

caphuscha

Üye
utanmaz nokia, terbiyesiz symbian, hayasız elop.

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
simdi bbu anna tam ne s3 le arasindaki fark ne ki millet bu kadar ilgisini cekmis

yilan53

Üye
15 ağustos da yalan oldu sanırım

den1905

den1905

Üye
kaynak göstersin 20 sı diyen arkadaş...

20'sinden sonra nokia anna destekleyen cihazlara sırasıyla update hakkı verecek. Bu dediğim gibi sırayla olacak olası bir sorun ve hata ile karşılaşılmaması için yoğunluğu azaltmak amaç. Ben 20'si diye kesin bir gün vermiyorum zaten 20'sinden sonra sırayla update yapılabilicek.

----------Eklendi @ 09:27:47 ---------- Yazıldı @ 09:24:50 ----------

yilan sen sole bu anna ile eski versiyon simbyan3 le arasindaki fark ne

Forumda symbian anna ile gelecek değişiklikleri bulabilirsin.

yilan53

Üye
yilan sen sole bu anna ile eski versiyon simbyan3 le arasindaki fark ne

anna güncellemesi ile ilgili youtube de videolar filan var sitede de getireceği yenilikler ile ilgili açıklamalar var onlara bak istersen

keys1903

keys1903

Üye
nokiadan bir cacık olmaz alt tarafı bır guncelleme verecen eline yuzune bulastırdın. İosa gecmek yada android şart oldu

Uruloki

Uruloki

Üye
nokia türkiye lansmanında şu an bir abimiz N9 lansmanı yani ve yazdığı tvit

@portakal: Symbian Anna guncellemesi 1-2 haftaya geliyormus son kullaniciya. 4. ceyrekte de Belle gelecekmis (zor gibi ama)

cardanadam

cardanadam

Üye
şimdi müşteri hizmetlerinden arandım anna yarından itibaren çıkması bekleniyormuş

adela

Üye
nokia türkiye lansmanında şu an bir abimiz N9 lansmanı yani ve yazdığı tvit

@portakal: Symbian Anna guncellemesi 1-2 haftaya geliyormus son kullaniciya. 4. ceyrekte de Belle gelecekmis (zor gibi ama)

yani ağustos sonu diyelim..
keşke çin annasını yüklemeseymişim(oviye giremiyorum)habugüb ha yarın derken GÜZ geldi..temmuz diye yükledim..
nokia dan soğudum anna sayesinde.

Üst Alt