Sizce Symbian Anna neden erteleniyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce?

• Kullanılan toplam oy
    153

aybek1453

Üye
Symbian nokiayi degil,nokia symbiani bitirdi.Gelistirmedi ve hep dusuk donanimla destekledi.Sonra da bikac kisi sizdirip yok dusuk donanim symbian icin yeterli geyigini cikardi.Buraya ne yazi yazanlari gorduk.Galaxys den daha iyi islemci filan filan.Pratikte hep husran.Ben size soyleyeyim yuksek donanimli cihazdan beklenti olur.Cunku iyi bir yazilimla gercek performansini bulur.Ama dusuk donanimli cihazdan fazla bisey beklenmez cunku naapsan donanim hep engel kalacaktir,yetmeyecektir.Siz ne annadan nede belleden cok beklenti icine girmeyin cunku n8 donanimi cok dusuk,cag gerisinde.Diger donanimlari ve avantajlarini kullanin ve keyfini surun.O guncellemeler de degisiklik olur iste.Yoksa super bir performans o donanimla hayal.
. Nokianin su siralar yaptigi tek iyi sey meegolu n9 .Onda da cpu gibi kamera gibi hatta islemci gibi (rakiplerine gore az) kismalar yapmis ama gercekten nokiaya ozgu olmus.Gayette guzel duruyor.Insallah destek de verir de nokia piyasada kalir.

ozggurr

ozggurr

Üye
Burada N8'e cagin gerisinde demissin ya otg ozelligi olan N8'den once cikmis bir Samsung modeli soyle ki donanimi N8'den cok cok ustun olsun... Var mi gercekten merak ettim..

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Özgür abi adamlar boş kilisenin gereksiz papazı hesabı lak lak yapıp duruyorlar.samsung çin malı bi telefondan daha uyduruk arkadaşın yukarıda övdüğü telefonu çevremdeki bir çok insan aldı ama hepsi pişman.

SilentOne

SilentOne

Üye
doqru bir çok kişi pişman

aybek1453

Üye
Diğer donanım ve avantajları derken otg-kamera-hdmı dan bahsettim.Bunların keyfini sürün diye de yazdım.Ancak bir tel için en önemli unsurun performans olduğunu herkes kabul ediyor.Hızlı,stabil bir telefon,düzgün bir net kullanımı vs...Anlatmaya çalıştığım arm11 680 mhz ve 256mb ile çok büyük beklentiye girmeyin.Ha bu donanım yüksek ve tel şu haliyle yavaş ve sorunlu olsaydı bir sonraki yazılımdan çok şey beklerdiniz.Pişmanlık işine girmeyelim her telde buna rastlarsınız.N8 de de.Laklak falan demeyin çirkin oluyo sadece fikrimi yazıyorum.Nokiayı n9 ile kutladığımı da belirttim.Marka fanatiği falan da değilim.sadece teknoloji meraklısıyım.zaman gelir nokia da alabilirim belli mi olur.

_ardaa

_ardaa

Üye
aynen bende zaman gelir androidli cihaz alabilirim düzelirse, teknoloji performans demek değildir daha doğrusu kişisel bir zevktir, sen menü tuşuna basar basmaz ışık hızında açılan menü istersin bir diğer 5 saniyede de açılsa umursamaz o yüzden genelleme yapmamakta fayda var, 680mhz işlemci üstüne 300mh gpu +256mb ram neye yetmiyor birde onu açıklayıp bizleride aydınlatırsan iyi olur, bir telefondan ne bekliyorsun pc performansı mı herşey bastığına tuşun ışık hızında açılması değil zaten nokia hiçbir zaman bunu ciddiye almadı normal açılış zamanında açılır uygulamalar, oyunlar diye bir klasör oluşturdun bu klasörde 40 tane oyun var, şimdi bu klasör 5 saniyede açılsa ne far keder basar basmaz açılsa ne far keder, acil birşey değil ki oyun krizimiz mi tutacak 5 saniyede açılınca.

bunlar bana kalırsa önemsiz detaylar, şöyle bir şey var basarsın 10,15-20 saniyede açılır o zaman haklısın o kötü bir durum ama n8'de ben hiç öyle bir kasılma bekleme görmedim, iphone ile n8 test ediliyor nfs açılıyor loading ekranı iphone daha hızlı ama sonuçta aynı oyun açılıyor mu? açılıyor, oynanıyor mu? takılmadan sorun çıkarmadan oynanıyor.

senin hızdan kastın rakamlar sanırım, 680 küçüktür 1000den o zaman kötüdür mantığı işlemiyor üstelik 680+300=980 dir gpu hızını unutmamak gerek gui yükünün birçoğunu alıyor çünkü sadece oyunlarda değil yani, üstelik virtual memory olayına kimse değinmiyor 16gb dahili hafıza ilk aldığında tam olarak 16gb değil çünkü virtual memory için reserve edilmiştir bir bölümü o yüzden ram için tam olarak 256mb'tır diyemeyiz ram değişkendir, ilk versiyonlarda sanırım pasif bir özellikti ram hatası alınıyordu ama şuan pr1.2 ile hiç ram hatası almıyor kimse.

• Beğen
Tepkiler: suat1111
serinaga

serinaga

Üye
Hiçbir firma yada kurum ve kuruluş keyfi olarak bir geciktirme yapmaz. Ya stratejik bir durum vardır yada olası sorunların giderilip sorunsuz bir yapıya gelmesi sağlanıyordur. Hele hele karşıda güçlü rakipler varsa bu çok ciddi bir hal alır. Aksi halde yokoluş ve çöküş başlar, bunu kimse istemez. Fikrimi sorarsanız hem stratejik hem de daha iyi hale getirmek için rakiplere boy gösterisi yapmak için erken duyuru yapıyorlar.

----------Eklendi @ 20:25:50 ---------- Yazıldı @ 20:22:08 ----------

aynen bende zaman gelir androidli cihaz alabilirim düzelirse, teknoloji performans demek değildir daha doğrusu kişisel bir zevktir, sen menü tuşuna basar basmaz ışık hızında açılan menü istersin bir diğer 5 saniyede de açılsa umursamaz o yüzden genelleme yapmamakta fayda var, 680mhz işlemci üstüne 300mh gpu +256mb ram neye yetmiyor birde onu açıklayıp bizleride aydınlatırsan iyi olur, bir telefondan ne bekliyorsun pc performansı mı herşey bastığına tuşun ışık hızında açılması değil zaten nokia hiçbir zaman bunu ciddiye almadı normal açılış zamanında açılır uygulamalar, oyunlar diye bir klasör oluşturdun bu klasörde 40 tane oyun var, şimdi bu klasör 5 saniyede açılsa ne far keder basar basmaz açılsa ne far keder, acil birşey değil ki oyun krizimiz mi tutacak 5 saniyede açılınca.

bunlar bana kalırsa önemsiz detaylar, şöyle bir şey var basarsın 10,15-20 saniyede açılır o zaman haklısın o kötü bir durum ama n8'de ben hiç öyle bir kasılma bekleme görmedim, iphone ile n8 test ediliyor nfs açılıyor loading ekranı iphone daha hızlı ama sonuçta aynı oyun açılıyor mu? açılıyor, oynanıyor mu? takılmadan sorun çıkarmadan oynanıyor.

senin hızdan kastın rakamlar sanırım, 680 küçüktür 1000den o zaman kötüdür mantığı işlemiyor üstelik 680+300=980 dir gpu hızını unutmamak gerek gui yükünün birçoğunu alıyor çünkü sadece oyunlarda değil yani, üstelik virtual memory olayına kimse değinmiyor 16gb dahili hafıza ilk aldığında tam olarak 16gb değil çünkü virtual memory için reserve edilmiştir bir bölümü o yüzden ram için tam olarak 256mb'tır diyemeyiz ram değişkendir, ilk versiyonlarda sanırım pasif bir özellikti ram hatası alınıyordu ama şuan pr1.2 ile hiç ram hatası almıyor kimse.

Tamamen katılıyorum ...

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
eylüle ertelendi, abanın androide.

cardanadam

cardanadam

Üye
Nokia Anna guncellemesi icin resmi olarak bir tarih vermis miydi ki? Hangi lansmanla tarih vermisti bilen kaynak gostererek yazabilir mi?

arkadaşım kesin tarih bu akşamakadar yoktu ben sabahtan beri bunu araştırıyorum çünkü artık sıkılmaya başlamıştım yeni yeni sitesinde çıkmaya başladı ağustos sonunda annalı n9 çıkıyor eylül ortalarındada anna çıkar diye düşünüyorum çünkü n9 satılmadan annayı çıkartmazlar yoksa n9 u nasıl satsınlar

pRime.

pRime.

Üye
arkadaşım kesin tarih bu akşamakadar yoktu ben sabahtan beri bunu araştırıyorum çünkü artık sıkılmaya başlamıştım yeni yeni sitesinde çıkmaya başladı ağustos sonunda annalı n9 çıkıyor eylül ortalarındada anna çıkar diye düşünüyorum çünkü n9 satılmadan annayı çıkartmazlar yoksa n9 u nasıl satsınlar

Arkadaşım n9 meego kullanıyor ne annası?!

cardanadam

cardanadam

Üye
nokia nın sitesine bak ve benim açtığım konuyu oku tamamen nokianın sitesinden aldım

----------Eklendi @ 02:33:53 ---------- Yazıldı @ 02:06:05 ----------

ayrıntılar bu adreste
developer.nokia.com/Community/Blogs/blog/nokia-developer-news/

erhane

Üye
samsung hızlı da kimsenin işine gelmiyor dili varmıyor malzeme kalitesizliğine.. Telefon plastik oyuncaktan farksız dışardan. Nokia sert plastikten kasa yapma işini 2005 te bıraktı. Sadece telefon değil samsung un monitör hariç tüm elektronik cihazlarında vardır bu tarihi plastik kasalar. 50 bin çeşit kaplama materyali arasında gidip yine yine dayanıksız çizilebilen plastik kasayı kullanıyorlar. Fiyatları düşük olsa anlarım. hafıza işlemci ram batarya = 1500 lira, alana.

finalfantasy

Üye

you can download the software by the end of August. Ağustosun bitiminde annayı indirebilirmişiz
Burda Yazıyo Herşey .. bna kalırsa erteleme flan yok herkes kendi kendine gelin güvey oldmuştu

debug06

Üye
ne ertlemesi verdiğiniz adresleri okudum.

''E7, C7 C6-01 başlayacaklarını söyledi. Zaten bu cihazların birine sahipseniz, Ağustos ayının sonuna kadar yazılımı indirebilirsiniz''

Diyor.

Erteleme felan yok Nokiayı karalama kampanası yürütüyorsunuz..

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
kusursuzmu :d: symbianın neresi kusursuz olabilir :kop:

• Beğen
Tepkiler: nonamex

debug06

Üye

you can download the software by the end of August. Ağustosun bitiminde annayı indirebilirmişiz
Burda Yazıyo Herşey .. bna kalırsa erteleme flan yok herkes kendi kendine gelin güvey oldmuştu

haklısın kesinlikle yok konu kapatıp keyfinizce konu açıyosunuz bilip bilmeden

----------Eklendi @ 21:32:05 ---------- Yazıldı @ 21:30:46 ----------

kusursuzmu :d: symbianın neresi kusursuz olabilir :kop:

neye göre kusurlu...

----------Eklendi @ 21:34:58 ---------- Yazıldı @ 21:32:05 ----------

nokia nın sitesine bak ve benim açtığım konuyu oku tamamen nokianın sitesinden aldım

----------Eklendi @ 02:33:53 ---------- Yazıldı @ 02:06:05 ----------

ayrıntılar bu adreste
developer.nokia.com/Community/Blogs/blog/nokia-developer-news/

erteleme felan yok. ayrıca o verdiğin linkte anna ile ilgili tek kelime yok.

Dampierre

Dampierre

Üye
adamların fetişi tutmuş çıkartmıyorlar bu kadar basit :D

Anußis

Anußis

Üye
Kusursuz yapmaya çalışıyorlar, açıkları kapatıyorlar, diğerlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyorlar ve keyfi olarak da uzatmıyorlar süreyi. bu cevap yalan :ehe

nokia ve kusursuz :d::d: :hih:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
konuyu niye hortlattiniz:ehe yorumlar iyiye gitmiyo bence:D

cardanadam

cardanadam

Üye
annaaaa hortlak:kop:

Üst Alt