bu gün ben çok üçkağıtçıydım bu 4. diyişim...:d: ne uckagitcilik yaptin merak ettim :)
Şehriyar Üye Elektr0' Alıntı: bu gün ben çok üçkağıtçıydım bu 4. diyişim... Genişletmek için tıkla ... ne uckagitcilik yaptin merak ettim
Elektr0' Alıntı: bu gün ben çok üçkağıtçıydım bu 4. diyişim... Genişletmek için tıkla ... ne uckagitcilik yaptin merak ettim
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: geldım işte tam anlamıyla napıyonu zbaklım ya bugun bı tuhaf he tuğ yok ondanmı acaba Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin pelin
pelın_' Alıntı: geldım işte tam anlamıyla napıyonu zbaklım ya bugun bı tuhaf he tuğ yok ondanmı acaba Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin pelin
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: işin zor o zaman Allah yar ve yardımcın olsun... Genişletmek için tıkla ...
Elektr0 Üye Sehriyar' Alıntı: ne uckagitcilik yaptin merak ettim Genişletmek için tıkla ... şimdi herkezin için ayıpp denmezz
Sehriyar' Alıntı: ne uckagitcilik yaptin merak ettim Genişletmek için tıkla ... şimdi herkezin için ayıpp denmezz
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: hoşgeldin pelin Genişletmek için tıkla ... VooooooV kimleri görüyorum... hoş geldin yumuşak kalpli hüseyin abim
'TUĞ'' Alıntı: hoşgeldin pelin Genişletmek için tıkla ... VooooooV kimleri görüyorum... hoş geldin yumuşak kalpli hüseyin abim
pelın_ 'tuğ'' Alıntı: [sıze="2"] hoşgeldin pelin[/sıze] Genişletmek için tıkla ... ay kım burdaymı sbak nesem geldı
'tuğ'' Alıntı: [sıze="2"] hoşgeldin pelin[/sıze] Genişletmek için tıkla ... ay kım burdaymı sbak nesem geldı
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: geldım işte tam anlamıyla napıyonu zbaklım ya bugun bı tuhaf he tuğ yok ondanmı acaba Genişletmek için tıkla ... ben burdayım Hey
pelın_' Alıntı: geldım işte tam anlamıyla napıyonu zbaklım ya bugun bı tuhaf he tuğ yok ondanmı acaba Genişletmek için tıkla ... ben burdayım Hey
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: HAH HOŞGELDINN Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk da fazla duramıyacagim
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: VooooooV kimleri görüyorum... hoş geldin yumuşak kalpli hüseyin abim Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk ----------Eklendi @ 04:17:52 ---------- Yazıldı @ 04:17:18 ---------- Elektr0' Alıntı: Namaz'a gider ben.... Genişletmek için tıkla ... allah kabul etsin ----------Eklendi @ 04:19:56 ---------- Yazıldı @ 04:17:52 ---------- Pondusss' Alıntı: neden Genişletmek için tıkla ... şu an işteyim de Ondan
Elektr0' Alıntı: VooooooV kimleri görüyorum... hoş geldin yumuşak kalpli hüseyin abim Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk ----------Eklendi @ 04:17:52 ---------- Yazıldı @ 04:17:18 ---------- Elektr0' Alıntı: Namaz'a gider ben.... Genişletmek için tıkla ... allah kabul etsin ----------Eklendi @ 04:19:56 ---------- Yazıldı @ 04:17:52 ---------- Pondusss' Alıntı: neden Genişletmek için tıkla ... şu an işteyim de Ondan