patron istiyosan olabilirsin![]()

yok kardeşim bensizmi içeceksin diyecektim![]()
tek başına da içilmez ama gerçi evdeyken yapmam okul zamanı olur
sakaryada tanıdık çok sokakta cigara bile içemem
normalde kötü alışkanlıklarım yoktur bağımlılığımda yok sadece kafam esince içerim cigarayı içkiyi kafayı kolay kolay bulmam bağımlılık yapmıor canım istediğinde bırakabiliyorum o yönden sıkıntı yok 
bu hayatta kız olmak varya

hee aynı yerde olsak içerdik tabi de uzak yatek başına da içilmez ama gerçi evdeyken yapmam okul zamanı olur
sakaryada tanıdık çok sokakta cigara bile içemem
normalde kötü alışkanlıklarım yoktur bağımlılığımda yok sadece kafam esince içerim cigarayı içkiyi kafayı kolay kolay bulmam bağımlılık yapmıor canım istediğinde bırakabiliyorum o yönden sıkıntı yok
![]()

ağlama pelin![]()
çirkin mirkin. kız oldunmu hemen ilgi çekıyosun. facebookda kötü bi resmını koymus kız. kız da guzel değil. 60 kişi beğenmış. one la. sadece orasıda değil birçok örneği var. yanı Türk erkeklerı kız gördummu dayanamıyor bu açık.

çirkin mirkin. kız oldunmu hemen ilgi çekıyosun. facebookda kötü bi resmını koymus kız. kız da guzel değil. 60 kişi beğenmış. one la. sadece orasıda değil birçok örneği var. yanı Türk erkeklerı kız gördummu dayanamıyor bu açık.

ben de seni![]()

o 60 kişi nefes alsın yeter diye düşünüyo demek kiçirkin mirkin. kız oldunmu hemen ilgi çekıyosun. facebookda kötü bi resmını koymus kız. kız da guzel değil. 60 kişi beğenmış. one la. sadece orasıda değil birçok örneği var. yanı Türk erkeklerı kız gördummu dayanamıyor bu açık.
dediğim gibi sende olabilirsin önün açık yolun açık olsun patronum![]()

seviyorum![]()