Yok bu gün Tadı yok buranın yaaa :ağlarım::ağlarım::bye::bye: ısınamadık daha dur sabret
Sandrake Üye Elektr0' Alıntı: Yok bu gün Tadı yok buranın yaaa Genişletmek için tıkla ... ısınamadık daha dur sabret
Elektr0' Alıntı: Yok bu gün Tadı yok buranın yaaa Genişletmek için tıkla ... ısınamadık daha dur sabret
Elektr0 Üye greenmile' Alıntı: bize tadsız mı diyorsun sen Genişletmek için tıkla ... TadSız DEGil SayGısız olabilir..
greenmile' Alıntı: bize tadsız mı diyorsun sen Genişletmek için tıkla ... TadSız DEGil SayGısız olabilir..
-YARINIYOK- Üye greenmile' Alıntı: elimden kaçtı Genişletmek için tıkla ... bi daha olmasın göz zevkimi bozdun Elektr0' Alıntı: [COLO R="Blue"]Yok bu gün Tadı yok buranın yaaa Genişletmek için tıkla ... niye ki [/COLOR]
greenmile' Alıntı: elimden kaçtı Genişletmek için tıkla ... bi daha olmasın göz zevkimi bozdun Elektr0' Alıntı: [COLO R="Blue"]Yok bu gün Tadı yok buranın yaaa Genişletmek için tıkla ... niye ki [/COLOR]
greenmile Üye Elektr0' Alıntı: TadSız DEGil SayGısız olabilir.. Genişletmek için tıkla ... ha bak kardeşim kime ne saygısızlık yapmışız hele bi de bakalım
Elektr0' Alıntı: TadSız DEGil SayGısız olabilir.. Genişletmek için tıkla ... ha bak kardeşim kime ne saygısızlık yapmışız hele bi de bakalım
pelın_ kingmor' Alıntı: ayakta uyuyosun hocaam uyaan Genişletmek için tıkla ... valla dün hiç uyumadım
Kingmortall Üye pelın_' Alıntı: bi kahve içiyim ya of Genişletmek için tıkla ... bende alabilirmiyim hocam mümkünse sütlü olsun
pelın_' Alıntı: bi kahve içiyim ya of Genişletmek için tıkla ... bende alabilirmiyim hocam mümkünse sütlü olsun
Kingmortall Üye pelın_' Alıntı: valla dün hiç uyumadım Genişletmek için tıkla ... bizde işte yarasa hesabı takılıyoruz
pelın_' Alıntı: valla dün hiç uyumadım Genişletmek için tıkla ... bizde işte yarasa hesabı takılıyoruz