akif kaldır şunu ya :kop::d::kop::d:
Sandrake Üye greenmile' Alıntı: pelini çağırıyım da neşemiz yerine gelsin Genişletmek için tıkla ... Çağır çağır
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: size çok önemli bişey diyeceğim ama aramızda Genişletmek için tıkla ... ???? dinliyorum...
-YARINIYOK-' Alıntı: size çok önemli bişey diyeceğim ama aramızda Genişletmek için tıkla ... ???? dinliyorum...
-YARINIYOK- Üye yahu konuda ben varken şöyle şeyler paylaşmayın gecen akşam arkadaşın biri de yaptı çıktım konudan
Kingmortall Üye eray_aksoylu' Alıntı: yok futbolla pek aram yok sadece onu gördüm tv açık ama izlemiyorum gürültü olsun diye açık Genişletmek için tıkla ... fanatik galatasaraylıyım
eray_aksoylu' Alıntı: yok futbolla pek aram yok sadece onu gördüm tv açık ama izlemiyorum gürültü olsun diye açık Genişletmek için tıkla ... fanatik galatasaraylıyım
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Castle' Alıntı: Endüsri meslek kol gibi destek hahaha Genişletmek için tıkla ... bu güzeldi
Amaru Shady Üye eray_aksoylu' Alıntı: yok futbolla pek aram yok sadece onu gördüm tv açık ama izlemiyorum gürültü olsun diye açık Genişletmek için tıkla ... ronaldoyu yere düşürdü. Hakem devam ettirdi. Yedi Küfürü valla
eray_aksoylu' Alıntı: yok futbolla pek aram yok sadece onu gördüm tv açık ama izlemiyorum gürültü olsun diye açık Genişletmek için tıkla ... ronaldoyu yere düşürdü. Hakem devam ettirdi. Yedi Küfürü valla
-efşan Üye -YARINIYOK-' Alıntı: yahu konuda ben varken şöyle şeyler paylaşmayın gecen akşam arkadaşın biri de yaptı çıktım konudan Genişletmek için tıkla ... benim o arkadaş
-YARINIYOK-' Alıntı: yahu konuda ben varken şöyle şeyler paylaşmayın gecen akşam arkadaşın biri de yaptı çıktım konudan Genişletmek için tıkla ... benim o arkadaş
Bluetoooth Üye Elektr0' Alıntı: Bir an için kendimi Çok üç kagıtçı olarak hissettim Genişletmek için tıkla ... değilmisin
Elektr0' Alıntı: Bir an için kendimi Çok üç kagıtçı olarak hissettim Genişletmek için tıkla ... değilmisin
'Patron Üye -YARINIYOK-' Alıntı: size çok önemli bişey diyeceğim ama aramızda Genişletmek için tıkla ...
-YARINIYOK- Üye -YARINIYOK-' Alıntı: size çok önemli bişey diyeceğim ama aramızda Genişletmek için tıkla ... yarın telefonumun ekranını değiştircem
-YARINIYOK-' Alıntı: size çok önemli bişey diyeceğim ama aramızda Genişletmek için tıkla ... yarın telefonumun ekranını değiştircem
Amaru Shady Üye kingmor' Alıntı: fanatik galatasaraylıyım Genişletmek için tıkla ... ben de fanatik s2liyim
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: yahu konuda ben varken şöyle şeyler paylaşmayın gecen akşam arkadaşın biri de yaptı çıktım konudan Genişletmek için tıkla ... katıLıyorum... kim paylaştı onu
-YARINIYOK-' Alıntı: yahu konuda ben varken şöyle şeyler paylaşmayın gecen akşam arkadaşın biri de yaptı çıktım konudan Genişletmek için tıkla ... katıLıyorum... kim paylaştı onu
Amaru Shady Üye -YARINIYOK-' Alıntı: yarın telefonumun ekranını değiştircem Genişletmek için tıkla ...