Sizce Symbian Anna neden erteleniyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce?

• Kullanılan toplam oy
    153
Barış Grc

Barış Grc

Üye
16 İle 25 Arası Anna Gelicek .

mcnpl4

mcnpl4

Üye
millette hiç kafa basmıyormu adamlar bi kere sattıkları telefonu sureklı geliştirmekle ugraşsalar yeni cıkartlıkları telefonları kime satacaklar

haci ne diyom ya..destek vermiyosa kim alir onun telefonlarini:nono:

bartinli8387

bartinli8387

Üye
destek vermiyor demedim satılan mal ikinci plandadır birde dalga gecer gibi cıkartmadıkları güncellemeden bir sonraki güncellemeyi tanıtıyorlar

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
destek vermiyor demedim satılan mal ikinci.plandadır birde dalga gecer gibi cıkartmadıkları güncellemeden bir sonraki güncellemeyi tanıtıyorlar
<br />
<br />diğer güncellemenin tanıtılması işi ne kadar ciddiye aldıklarını gösterir...

bartinli8387

bartinli8387

Üye
bizim orda gösterip gösterip vermeyene baska sey derler

mcnpl4

mcnpl4

Üye
annasi goster ama elletme demistir.p

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
10 gün daha sabır...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bence 15 hemen turkiye versiyonu cikmaz belki

* KaF KeF *

* KaF KeF *

Üye
bu gecikme hepimizi cok sıktı ama sabretmeliyiz... eninde sonunda cıkacak ha 5i olmus ha 15 i ölmedikya :d:

idris-tolar

idris-tolar

Üye
oncelikle belirtmek istiyorum ankete katilmadim cunku istedigim secenek mevcut degil...

symbian annali cihaz piyasaya cikti mi cikti...

o zaman nokia guncellemeyi bilerek ve isteyerek kullanicilarin hizmetine sunmamistir...

bunun baska bir izahi yoktur.

ozggurr

ozggurr

Üye
Hicbir firma para kazanacagi bir servisi keyfi olarak piyasaya surmemezlik etmez. Keyfi olarak dagitilmiyor demek cok basit ve futursuzca tespit oluyor bence. Nokia'nin symbian ile ilgili bir donusum icinde oldugu donemde ne gibi teknik engelleri oldugunu biz son kullanicilar bilemeyiz. Gecen ay Nokia Cin Halk Cumhuriyeti'ndeki mail hesaplara erisimi durdurdu. Dusunebiliyor musunuz, Cin Nokia'nin en buyuk pazari ancak mail hizmeti veremiyor su anda burada. Cin'den actiginiz ovi mail hesaplari icerigiyle birlikte kapatiliyor. Belli ki bir takim sikintilar var... Iki haftaya kadar gelecek dediler yine, insallah gelir...

slant1111

slant1111

Üye
lanet olsn nokia ya

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
dostum yanlış anlamada lanet okumanı tavsiye etmem bende senin gibi herşeye lanet okurdum bir gün parmağımı salam makinesine kaptırdım aklım başıma geldi hem bu arada tatlı canınıda bu tarz basit konular için üzme elbet gelecek...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Anna okadar önemli bir güncelleme değil bence(bu arada ben annanın çin variantını kullanıyorum)bizim için, nokia ile tamam yada devam dedirtecek esas güncelleme belle olacaktır diye düşünüyorum.gerçi anna güncellemesi çıktığında eğer insanlar memnun olmazsa durumları müsait olanlar belle gelinceye kadar başka denizlere yelken açmış olabilirler belkide(bunların arasında MeeGo lu N9 vede WP7 li nokia larda olabilir).

den1905

den1905

Üye
20 ağustosdan sonra indirebilirsiniz:oke:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
20si nereden çıktı..herkes başka bir tarih söylüyor..

_ardaa

_ardaa

Üye
Boşverin 15i 20yi siz ay sonuna odaklanın daha çok tarih çıkacak, Nokia Türkiye Destek Hattı 15i diyor ama kesin değil o yüzden en mantıklısı ay sonuna odaklanmak.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
kaynak göstersin 20 sı diyen arkadaş...

mesut1979

Üye
slm,nokianin yapacagi is annayi bu ay sonuna dogru cikardiktan sonra fazla zaman gecmeden belleyi cirtmasi lazim ancak bu sekilde müsteri kaybina ugramaz, yok belleyi uzattikca uzatirsa asiri müsteri kaybina ugrar birde bunun üzerine WP7 ile de umdugunu bulamassa nokianin gelecegi tüm karanlik.

Üst Alt