Yumurta kabuğundan ulusa sesleniş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

punqermojo

Üye
önceden edvird varmış

şimdide yumurta kabgu

Suni patlama :ehe

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kardeş intihar etme.intihar eden insanın ruhu cennet ile buluşmaz.sen şu hayata neden geldigini biliyor musun? nasıl geldigini,ne kadar şanslı oldugunu biliyor musun? babanın milyonlarca sperminin arasından sen seçilmişsin.seçilmiş şanslı insanlar sınava alınır.sen intihar edip şansını kaybetme.sana verilen yaşama şansını iyi degerlendir.hayatın bugün kötü olur yarın iyi.herşeyin ilacı zaman.birde benden tavsiye bi psikoloji uzmanına görün.eger psikoloji uzmanına görünmekten utanıyorsan hani deli flan derler diye,utanma.çünkü inanki sana deli diyenler aslında senden deli.dünya döner herkes yaşar,vakti gelen ölür.önemli olan bir gün degil,bütün hayat.önemli olan nasıl dogdugun degil,azrailin nasıl geldigi.benden bu kadar.:oke:

'Davut

'Davut

Üye
Cesaretle Atlanmaz Cesaretsizliktan atlanır Koçum....:bangin:

Aege

Aege

Üye
Aman sen intihar etme :).En azından tebessüm ediyorum senin yazılarını okuyunca.Hayal gücün müthiş buralarda harcanıyorsun :)

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Daha bakkaldan gidip sakız alamıyon ne intiharı

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
PERSPECTİVE

PERSPECTİVE

Üye
Nereye daha omlet yapacaaaadık :ehe

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Rahmetli çokta komikti :ehe

Necmati

Necmati

Üye
ordan Maxicep Çekiyomu :hmmm

zaza

zaza

Üye
yumurtacık hadi itiraf et sende rahat et bende :D

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap

• Beğen
Tepkiler: Necmati
Necmati

Necmati

Üye
özledim lan kabuğu

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:kop: adam varken değerini bilemedik:ehe

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Senin bize seslenişini özledik kabukk :(

Necmati

Necmati

Üye
Konu hortlama uleennn

outofdark

outofdark

Üye
ortalama insan ömrü 60-70 yıl (bunu göz önünde bulundurursak 40 yılın kaldı)40 yıl boyunca hep acı çekeceğini de düşünürsek
(allah korusun)

Ahiret ise sonsuz yani intihar ederesen cehennemde kalma ihtimalin yüksek(allah bilir)

Şimdi sen yanan ateşe 5 saniye bile dayanamazken cehenneme nasıl dayanmayı düşünüyorsun(cehennemdeki ateş dünyadaki ateşin 70 katı sıcaklıkta)

Boşver intiharı benim gibi hiçbirşeyi umursama (bence kitap yaz hayal kur.)yada doktora görü

----------Eklendi @ 21:09:16 ---------- Yazıldı @ 21:08:25 ----------

:kop: adam varken değerini bilemedik:ehe

Ne oldu intihar mı etti

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bu gun bi koli yumurta aldim ama yiyesim gelmiyi:dry:

• Beğen
Tepkiler: -efşan

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
merhaba arkadaşlar. sizlere karşı çok kırgınım. şu dünyada yaşamış olduğum herşey kalbimi kıradurdu. siz dahi. çok üzgünüm. size burada içimi döküp rahatlamak için başvurduğumu sanmıştım. belki abartmış olabilirim belki de size çok komik gelmiş olabilir ama bunların hepsi doğru. artık intihar eşiğine geldiğimi belirtmek istiyorum. yaşama amacım sadece anacığım içindir. ceseratimi toplayıp intihar etmek istiyorum. evet, bunu yapamazsam hayat bana daha fazla acılar tattıracak. insanlarla konuşamıyor, heyecandan altıma edecekmiş gibi oluyorum. iyi niyetli ve saf karakterim, yüze bakılmayacak kadar çirkin yüzüm ve hiç işe yaramayacak fiziki koşullarım. bu arada dün itibariyle işe girdiğimi belirteyim. dün iş çok kötü geçti. adeta ağladım çalışırken. yusuf abi "eğer böyle gidersen seni kovacağım" dedi. sustum, kahroldum. tamam dedim. zaten işe gelecek bir Batuhan olmayacak deyip oradan uzaklaştım. arkamdan bana bağırdı. eve kaçtım. annem kapıyı açtı ve "ne işin var evde" dedi. bir şey söylemeden odama gittim. PC ve yatağıma odaklandım. CS oynayıp müzik dinledim. Lina_TR adlı üyenin benim adımı kullanarak açmış olduğu konu ile alakam yoktur. HERKES KENDİSİNE İYİ BAKSIN. mcpaaa, beni dinleyip desteklediğin için sana çok teşekkür ediyorum. bütün iyilikler seninle olsun. beni kötüleyip alay edenler. sizlerde başkaları tarafından dışlanırsınız umarım.

kabuğunu kırmanı bekliyoruz

• Beğen
mcnpl4

mcnpl4

Üye
benim adim geciyo :ehe

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt