iyi geceler... :yavrum:
Revengeful Emekli Yönetici Uruloki' Alıntı: slm herkese bugünün konusu nedir?? Şırnakta 3 şehit vermişiz bu arada (( Genişletmek için tıkla ... Mekanları cennet olsun.
Uruloki' Alıntı: slm herkese bugünün konusu nedir?? Şırnakta 3 şehit vermişiz bu arada (( Genişletmek için tıkla ... Mekanları cennet olsun.
Utku Üye Uruloki' Alıntı: slm herkese bugünün konusu nedir?? Şırnakta 3 şehit vermişiz bu arada (( Genişletmek için tıkla ... Gene mi
Uruloki' Alıntı: slm herkese bugünün konusu nedir?? Şırnakta 3 şehit vermişiz bu arada (( Genişletmek için tıkla ... Gene mi
greenmile Üye maalesef artık şaşırmıyorum bu tarz haberlere,hergün bi kaç askerimiz yok pahasına gidiyor
Uruloki Üye evet utku yine olmuş roketle saldırmışlar valla son 2 ayda 50ye yakın şehit verdik hatırlatırım
greenmile Üye Revengeful' Alıntı: Parfümü olayım beni üzerine sıksınnnnn Genişletmek için tıkla ... ben bunla cips yemek istiyom 10 parmağımla hemde
Revengeful' Alıntı: Parfümü olayım beni üzerine sıksınnnnn Genişletmek için tıkla ... ben bunla cips yemek istiyom 10 parmağımla hemde
greenmile Üye hamile öncesi de sonrası da kedi ciğer olayıydı bizim için zaten Mert bırakta eskilerle avunalım