Galaxy gio alıcamm ? Sanırım :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Morticia_

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy gio alıcamm ? Sanırım :)
Aslında cok kararsızım ama sanırım galaxy gio gercekten iyi bi telefon internetten bolca arastırma yaptım.. kullanan veya detaylı bilgisi olan varsa ve paylasırsa sevinirim

Kingmortall

Kingmortall

Üye
güzel bi telefon bende hayırlısıyla 1 2 ay sonra almayı planlıyorum

Morticia_

Üye
    Konu Sahibi
bende huawei düşünüyodum da ufak bi sorun olsa servis problemi yaşarım kimse de ugrasmaz benle abim falan :D

anılbaran

anılbaran

Üye
boşver git c6-01 al

onun ekranı cözünürlügü kaç yaa düşük degilmi :hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Aslında cok kararsızım ama sanırım galaxy gio gercekten iyi bi telefon internetten bolca arastırma yaptım.. kullanan veya detaylı bilgisi olan varsa ve paylasırsa sevinirim

61semih'e sor onda var :oke:

• Beğen
Tepkiler: Morticia_
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Gio'yu al derim zaten araştırma yapmışsın özellikleri güzel bir cihaz.

Uruloki

Uruloki

Üye
@Açelya C6-01 in kasası 5800 mı benziyor cihaz hangi cihazdan bahsettiğin farkındamısın değil mi daha yeni yazdı bir arkadaş S^3 genelde fanyans a düşmüşte cihazda bir şey yok fanyans çatlamış

kerim5534

kerim5534

Üye
acelya c600 la karıstırdı sanırım hıc bır tarafı benzemıyo c601 ufak kıbar ve ele cuk dıye oturuyo arkadaşımda var ordan bıliym kasasıda celıktır

61semih

61semih

Üye
arkadsım gnul rahatlıgıyla alabılırsın sormak ıstedıgın bırsey olursa cevaplarım

onurgunay35

onurgunay35

Üye
İdeos x5 te servis problemi yaşamazsın 2 yıl kvk garantisi var.Arızada çıkarmaz kolay kolay zaten :oke:

Morticia_

Üye
    Konu Sahibi
benzetme değişken birşey bana göre dıstan görünümü benziyo gercegini görmedim dokunmadım netten gördüğüm fotolarda ekranı tusları benziyodu büyütülecek birşey yok bunda.

----------Eklendi @ 15:01:45 ---------- Yazıldı @ 15:00:22 ----------

aslında önyargım yoktur aksine yenilikleri severim ama bilmiyorum x5 alırsam aklım gio da kalıcak sanırım

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Kalmayacağına emin olabilirsin hatta gioyu görünce ne kadar doğru bi karar verdiğini anlayacaksın.Yinede kendi kararın.:good:

Morticia_

Üye
    Konu Sahibi
pfff :/ ace nin ekranı falan daha geniş aslında o girdi simdi de aklıma

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Galaxy ace 3.5 inç İdeos x5 3.8 inç :D

Morticia_

Üye
    Konu Sahibi
pfff ideos :D dur o tekrar girdi aklıma lanet olsun.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Açelya git bi oje sür gel kafan dagılsın bence :ehe:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt