Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

pelın_

yani aşçılık bölümü bır dıger adı yıyecek içecek

pelın_

yo hayır devlet okulu

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
bende birşey sorayım, karnı aç olan var mı?

jigsaw_54

Üye
bi sıkıntıdır gidio dünden beri ne olacaksa olsun artık ya ne böle :angry::angry::angry:

pelın_

uyumayı dusunen varmı

pelın_

mıllet nerde ya vall uykum geldı he

jigsaw_54

Üye
ne sıkıntısı??

ne biliyim ya içimde bi sıkıntı var ne olacaksa olsun artık genelde böyle olunca çevremdekilerin veya değer verdiklerimin başına ufakta olsa bişey gelio geçmedi gitti dünden beri ayar oldum olacaksa bana olsun ya :off::off:

pelın_

aman ağzını hayıra aç ya artık benım gözlerım yanmaya başladı 1 2 saat uyyum ya hadı hepınıze ıyı sabahlar guzel sohber için sagolun

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
benimde var ben çıktım sonra tekrar girerim bay :bye2:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
aman ağzını hayıra aç ya artık benım gözlerım yanmaya başladı 1 2 saat uyyum ya hadı hepınıze ıyı sabahlar guzel sohber için sagolun

iyi sabahlar. Ve Bu yazıyı okuyan herkes dua etsin canım sıkılıyo bu aralar. :D tekrar :tşk:

jigsaw_54

Üye

aman yaa okadar da önemsemiyorum artık her şeyi önemsedikce ucu yine bana dokunuyo umrumda değil kimsenin başına ciddi bi olay gelmesin yeter...iyi uykular abla o kadar uyku yetiosa ne mutlu sana :)

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye

evet ya benimde gözlerim yanıyo.

pelın_

hadı bence hepınız uyuyun bırazcık :aha:

Üst Alt