nasıl takas yaparım lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enoes

enoes

Üye
    Konu Sahibi
nasıl takas yaparım lütfen yardım
6680 im war ve 3gli wi-fi'li ve en azından işletim sistem bundan yüksek bişe almak istiyorum c7-00 diye bi telefon gördüm ama çok ucuzdu özelliklerine göre bu yada başka bi önerisi olan war mı

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
samsung wawe ya da galaxy ace alternatif olabilir.
Bence wawe(ya da wawe2) senin ihtiyaçlarını karşılar. :oke:

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
C7 yerine C6-01 almanı tavsiye ederim sana.
C7'den hiçbir farkı yok.Kampanyalı ve fiyatı suan 550 liralara kadar indi :oke:

61semih

61semih

Üye
o telefon pek para edecegını sanmıyorum ama tercıhın nokıa ıse baska markayla ılgılenmem dıyorsan Gökhan_F9 nın tavsıyesını dıkkate almanı onerırım,başka markalar da ıstersen onerebılırız

enoes

enoes

Üye
    Konu Sahibi
ben üzerine pek ööle çook fazla para koyma imkanım yok 550tl falan çooooook çok fazla bana benim istediğim buna yakın 3gli wifili symbian 3 olur ne bilim android pahalıdırda symbian 5 olur ööle bi tel çok param yok yani bu arada c6-01 fiyatı ne kadar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben üzerine pek ööle çook fazla para koyma imkanım yok 550tl falan çooooook çok fazla bana benim istediğim buna yakın 3gli wifili symbian 3 olur ne bilim android pahalıdırda symbian 5 olur ööle bi tel çok param yok yani bu arada c6-01 fiyatı ne kadar

şu an indirimde 550 600 falan :oke:

enoes

enoes

Üye
    Konu Sahibi
çok pahalı benimkine yakın ne war bildiğin

enoes

enoes

Üye
    Konu Sahibi
100-150

61semih

61semih

Üye
n73

enoes

enoes

Üye
    Konu Sahibi
n95-n97-n93 gibi bişeler gördüm onların özellikleri fiyatları nasıl bilomusun?

----------Eklendi @ 06:05:20 ---------- Yazıldı @ 06:03:52 ----------

n95 -n93 gibi bişeler gördüm bunların fiyatları özellikleri hakkında bi bilgin war mı

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
n95-n97-n93 gibi bişeler gördüm onların özellikleri fiyatları nasıl bilomusun?

----------Eklendi @ 06:05:20 ---------- Yazıldı @ 06:03:52 ----------

n95 -n93 gibi bişeler gördüm bunların fiyatları özellikleri hakkında bi bilgin war mı

o fiyata n95 bulamazsın. Bulsan da o zaten baya kopmuştur hayattan :oke:

enoes

enoes

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatiği falanda unutuyum yani tek seçenek n73 mü şimdi

61semih

61semih

Üye
senın telefonu 80tl ye satıyorlar sanırım ınternette n73 ise 160 130 tl cıvarlarında

enoes

enoes

Üye
    Konu Sahibi

Şunlara bi baksana sana zahmet aslı war mı özelliklerine göre oldukça ucuz bi durum olmasın

----------Eklendi @ 06:18:30 ---------- Yazıldı @ 06:15:31 ----------

[

61semih

61semih

Üye
CİHAZ SIFIRDIR JELATİNLERİ ÜZERİNDEDİR RUSYADAN KENDİM GETİRDİM ORJİNALİ İLE BİREBİRDİR KAMERASINDA 8 MP YAZIYOR AMA TAKDİR EDERSİNİZKİ DEĞİL AMA 3 MP KADAR VAR ÇİFT HATLI KAYITLI İME ÖMÜR BOYU GARANTİ ALTINDADIR ALDIĞIM KİŞİ 3G VİDEOLU GÖRÜŞME OLDUĞUNU SÖYLEDİ AMA DENEMEDİM. MENÜSÜNDE VAR
yanı bunlar cın malı taklıt urunler

enoes

enoes

Üye
    Konu Sahibi
çinden uzak mı duralım ii olmaz mı

61semih

61semih

Üye
fakat wi fi si felan olsun ıstıyorsan butcende az ıse cınmalı telefon piyasasında aradıgını bulursun benden demesı n73 e bulasma 2sene nasıl tahammul ettım o telefona sasıyorum ogrencılık ıste :) n73 alana kadar cın taklıt ayfonlardan al daha iyi

enoes

enoes

Üye
    Konu Sahibi
iide çin dokunmatiği en fazla 1 ay sonra bozuluyo hata vermeyen hiç bir özelliği yok kullanamazsın çöpe gider diyolar aslı war mı bu işin

61semih

61semih

Üye
cakma olan n97 yı bır arkadasımda gormustum.o fıyata ıyı bır telefon bence.ama arıza yaparmı yapmazmı bılemem.sonra deme sen aklıma soktun cınmalı telefonları dıye.ama ben olsam ayfon taklıtlerınden butceme uygun olanını beklerdım.hatta n73 alıp kasmalarından hastaneye gıdene kadar tv lı telefonlar var cınmalı onlardan alırım daha ıyı.enazından kasmıyorlar.gayet guzel telefonlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt