nasıl takas yaparım lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enoes

enoes

Üye
    Konu Sahibi
cakma olan n97 yı bır arkadasımda gormustum.o fıyata ıyı bır telefon bence.ama arıza yaparmı yapmazmı bılemem.sonra deme sen aklıma soktun cınmalı telefonları dıye.ama ben olsam ayfon taklıtlerınden butceme uygun olanını beklerdım.hatta n73 alıp kasmalarından hastaneye gıdene kadar tv lı telefonlar var cınmalı onlardan alırım daha ıyı.enazından kasmıyorlar.gayet guzel telefonlar

afyon taklit ne oluyo

enoes

enoes

Üye
    Konu Sahibi
ha ben iphone demedin aFYon anladım şu telefonlara ne diosun almalı mıyım sence

enoes

enoes

Üye
    Konu Sahibi
bide son bişe daha başını ağrıttım ama şimdi bunlar çakma ama işlemcisi falan aynı dimi hız olarak ,,,sonra yine symbian falan oluo dimi

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
bide son bişe daha başını ağrıttım ama şimdi bunlar çakma ama işlemcisi falan aynı dimi hız olarak ,,,sonra yine symbian falan oluo dimi

Java var ama hızından bişi bekleme! çin alacaksan iphone'dan uzak dur! çin nokia x6,c7,n97 onlara bak baya sağlamlar!
çin x6 kullanan gördüm (3,4 ay da kullandım) hırpala düş hâla sapasağlam!

bi arkadaş çin iphone aldı 1.gün ekran çatladı 40 tl değiştirdi sonra dokunmatik bozuldu.. e dokunamayınca direk çöpe..
1 haftada 250 tl çöp!

Ama En iyisi çinden uzak dur! spot(kaçak) tellere bak.. ben 185e corby wifi aldım kutulu herşey orjinal bi garanti yok! hızı da çok iyi orjinal zaten ama kaçak..

enoes

enoes

Üye
    Konu Sahibi
onu nerden bulurum hajı beni facede eklesene konuşalım "Enes pst"

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Valla ben Batman'dayım her yerde var.. bulunduğun yerdede vardır.. Yoksa yurt dışına çıkan bi tanıdıktan rica et.. ben teldeyim.. facede konuşulacak bişi yok.. illa konuşalım diyosan imzamda adreslerim var!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt