OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

mustafa

mustafa

Üye
Valla güzel olmuş eline sağlık. Yalnız şifre ne için geçerliydi onu anlamadım. Rar dosyalarında şifre yoktu da :)

a ve a

Üye
kardeş bi sorum olacaktı fw ile ilgili?

a ve a

Üye
bu fw acaba bulaşık ve çamaşırda yıkıyor mu ??

astroerol

astroerol

Üye
--> 4x4 dikey, 6x2 yatay menü düzeni + Slide To Unlock'lu Rofs2:

Nokia 5230 İçin Rofs2: OmegA v4.0 Final - C6 Edition ROFS2 4x4 6x2 SlideToUnlock.zip
Nokia 5800 İçin Rofs2: RM-356_52.0.101_prd.rofs2.rar
Nokia 5530 İçin Rofs2: (Yapım Aşamasında)
Nokia X6 İçin Rofs2: (Yapım Aşamasında)

Bundan baska hangi dosyayı indirecegim ben ya :( 1 dosya var :S birde sifre ne :)
4x3 gelene kadar deneyelim bunu bakalım

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hangi telefonu kullanıyorsan onun karşısındaki linki indir.

astroerol

astroerol

Üye
normalde 7 tane oluyodu ama onda 1 tane dosya var bunu söylemek istiyorum arkadasım ?

Aleksandar

Aleksandar

Üye
flashladım, formatladım ama hala ayarlardan bağlantı ya girdiğimde menuye atıyo. ve sık yapıyo bunu 4 kere deniyosam 2 sinde atıyo.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Hocam x6 için gelecek dimi :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
normalde 7 tane oluyodu ama onda 1 tane dosya var bunu söylemek istiyorum arkadasım ?

5800 için olan Core arşivinide indir. Sadece Rofs2 ile olmaz.

flashladım, formatladım ama hala ayarlardan bağlantı ya girdiğimde menuye atıyo. ve sık yapıyo bunu 4 kere deniyosam 2 sinde atıyo.

Başka 5800 kullanıcıları aynı hatayı alıyor mu? 5800'ım olmadığı için birebir test edemiyorum. 5230 da bu sorun yok.

Hocam x6 için gelecek dimi :hmmm

Evet, onun içinde çıkacak. v4.5'ten sonra.

Aleksandar

Aleksandar

Üye
hocam koca konuda aldığım tek hata o. Ne yapsam ne etsem olmuyor, ama sanırım c6v40 5800 larda öyle bi problem var cunku dun nomadcry'ın sunrise'ını incelerken orada bağlantılardan atma fixlendi diye bi yazı gormustum. Diğer 5800lı arkadaşlarda yorum atarlarsa iyi olur.

Buhara15

Üye
kardeş kullandığın temalarin ve fontun adı ne acaba...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Temalar: Clearity Night & Day
Font: Orjinal font.

axaturk

axaturk

Üye
özür dilerim hemen cevap yazarsanız sevinirim.
MCU dosyası yok mu bunun???????:vur:vur

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İsteğe bağlı olarak indiriyorsun. Konuya dikkat edersen MCU (rofs3) dosyası var.

axaturk

axaturk

Üye
""5800 için UDA kullanmak istiyorsanız (ne olduğunu bilmeyenler indirmesin):
"" demişsin bu uda ne oluyor biraz açıklarmısın.
ayrıca 5800 a bu cfw yi yüklemeyi başaran var mı?

----------Eklendi @ 16:25:33 ---------- Yazıldı @ 16:19:22 ----------

hacı rambo roman gibi yazmışın okumaya erinip. direck indirip yükledm olmadıydı okuyunca olay çözüldü. gereksizliklerimden dolayı im sorry

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
O kadar yazıyı roman olsun diye mi yazdım? Güldürme :d: . Okuyunca sorunların nasılda çözüldü. Diğer üyelere örnek olsun.

ModderFurkan

Üye
o uda dosyasında qt bileşenleri var.mcu core seçer.bağlantılardan atma kullanılan dil dosyası ile alakalı.Artık dosyadan kaynaklanıyor.

Aleksandar

Aleksandar

Üye
o uda dosyasında qt bileşenleri var.mcu core seçer.bağlantılardan atma kullanılan dil dosyası ile alakalı.Artık dosyadan kaynaklanıyor.

hocam dil dosyası derken? ben orjinal olarak kullanıyorum dili yani Rambo_FT'nın yaptıgı sadece Türkçe dil olan :(

axaturk

axaturk

Üye
rambo ağbi .. bu cfw yi yükledim. güncellemelere geldim telefon yazılımı buldu. bu yeni telefon yazılımını güncellesek nolur?????

Üst Alt