DİKKAT DİKKAT----Bu konu dikkatimi çekti ve telefonumda denemeden önce 3 gün önce bu konu ile ilgili Nokia'nın destek hattına mail atıp bu şekilde bir işlemle telefon dokunmatiğinin hızlanıp hızlanmıyacağını sordum. Gelen cevap ise net... Nokia ürettiği telefonlarda kullanılabilecek ve donanımsal özelliklerin kaldıracabileceği ayarda teknik ve yazılımsal ekipmanlar kullanılır. Bu ayar ve ekipmanların dışında dukunmatik hassasiyetini arttırabilecek bir yazılımın mümkün olmadığını, bunun donanımsal bir özellik olduğunu, ve herhangi bir şekilde oluşabilecek hasar ve zararlardan nokia sorumlu olmayıp garanti dışı kalacağını bildirmiştir.... Merak ediyorum telefonum hızlandı diyen arkadaşlar ne değişti???? psiklojik bir şey heralde fakat emeğe saygı diyerek bilgilendirmek istedim.... Saygılarımla By Crookers....
----------Eklendi @ 21:19:23 ---------- Yazıldı @ 21:12:26 ----------He bide denede gör diyenler çıkacaktır mutlaka.. Merak etmeyin denedim ama hiç bişey olmuyor. Bence oruç baba türbesine gidin telefonumun dokunmatiği daha hassas olsun die 2 ihlas 1 fatiha okuyun belki olur...