HTC'nin Beats Audio teknolojisine sahip ilk akıllı telefonu ''Vigor'' olabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
HTC'nin Beats Audio teknolojisine sahip ilk akıllı telefonu ''Vigor'' olabilir
Tayvan merkezli akıllı telefon ve tablet üreticisi HTC cephesinde dün hareketli saatlerin yaşandığını söyleyebiliriz. Önce HTC'nin CEO'su Peter Chou'nun Los Angeles'dan telekonferans yoluyla önemli bir duyuru yapacağı açıklandı. Yapılacak duyurunun içeriğinin yeni bir tablet, akıllı telefon, hizmet veya kurumsal gelişme olacağı düşünülüyordu. Sabah saatlerinde Chou, Beats Audio firmasının hisselerinin %51'ini gerçekleştirdikleri 300 milyon dolarlık yatırım karşılığında aldıklarını duyurdu. Dr. Dre ile işbirliğinin sonucunda yeni nesil HTC telefonların eşi görülmemiş bir ses deneyimi sunması bekleniyor.

Droid-life'ın güvendiği kaynaklardan edindiği bilgilere göre HTC'nin Beats Audio teknolojisini bünyesinde barındıran ilk akıllı telefonu ''Vigor'' olabilir. Hatırlatmak gerekirse firmanın Vigor kod adlı modeli temmuz ayının sonlarına doğru yayınlanan NenaMark1 benchmark sonuçlarıyla ortaya çıkmıştı ve akıllı telefonun öne sürülen teknik özellikleri göz dolduruyordu.

1.5 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Qualcomm işlemciden, Adreno 220 grafik biriminden ve 1 GB RAM'den güç alacağı söylenen Vigor, Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 2.3.4 sürümüyle gelecek. İşletim sistemine Sense 3.5 arayüzü eşlik edecek.

4.3-inç boyutunda ve 1280 x 720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana, 16 GB dahili flash belleğe sahip olduğu belirtilen Vigor'un ön yüzünde görüntülü konuşma için 2 megapiksel kamera, arka yüzünde ise fotoğraf çekimi ve video kaydı için 8 megapiksel kamera bulunacak.

HTC'nin Vigor'a ne zaman resmiyet kazandıracağı üzerindeki sır perdesi ise henüz kaldırılmış değil.
kaynak: dh

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
1280 x 720
piksel çözünürlüğünde dokunmatik
ekran :horse:

:eller: super cihaz olacak.
Sense 3.5 :eller:

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
1280 x 720
piksel çözünürlüğünde dokunmatik
ekran :horse:

:eller: super cihaz olacak.
Sense 3.5 :eller:

aynen oyle
1.5 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Qualcomm işlemci ! pekı batarya kaç mAH olacak ?birde artık yavaştan telefonlara da fan gelır bu gidişle

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Elektr0

Elektr0

Üye
aynen oyle
1.5 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Qualcomm işlemci ! pekı batarya kaç mAH olacak ?birde artık yavaştan telefonlara da fan gelır bu gidişle

Yeni bir batarya teknoloji yada linası yada patent felan işte batarya ile alakalı bir teknoloji yapsalar daha mantıklı olur ama adamların durumu iyi üretiyorlar ve peynir ekmek gibide satıyorlar... şikayetçi tek bir ben varım galiba... Bataryaa ilee gelin batarya!!!:nono:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
aynen oyle

kışın üşümeyiz bu gidişle :ehe

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Ben batarya olayına tee 3310 lardan beri uyuzum zaten yeni olan birsey degil.15 gün dursa sarjı fena mı :ehe
Fan olayı bence olmalı arktık yani.Ee zaten malum 4.3 inç telefonlar çıktı küçücük bi fan yeterli olur :kop:
Mesela alttaki biraz küçük ama olsun idare eder :kop: 1700 mhz mi ? Ohaaa evet :ohannes:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ben batarya olayına tee 3310 lardan beri uyuzum zaten yeni olan birsey degil.15 gün dursa sarjı fena mı :ehe
Fan olayı bence olmalı arktık yani.Ee zaten malum 4.3 inç telefonlar çıktı küçücük bi fan yeterli olur :kop:
Mesela alttaki biraz küçük ama olsun idare eder :kop: 1700 mhz mi ? Ohaaa evet :ohannes:

üflesek olmaz mı? :D

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Bu Vigor piyasayı sarsar :))

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
ulan iki saat yazdm bosa gitti okey verirken hata verdi gitti uyuz oldum yazmiyorum :-)

Uruloki

Uruloki

Üye
ağzım açık kaldı yahu eğer denilen tüm özellikler gerçekse manyak bir cihaz ama 2012 başında görebiliriz bence

Kefelon

Üye

telefon süpermiş yanlız xD

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Öh 1.5 ghz , çift çekirdek.. Yanında aküde veriyorlar mı :zuhaha:

HTC Desire HD ile yarışamaz overclock konusunda. 2 ghz..

Benchmarkta çok düsük puan almıstı desire yalnız.3000
N900'ün skorunu bilmiyorum ama 600 mhz'den 1700'e çıkmak taktire sayan. :yuru

_ardaa

_ardaa

Üye
Teknik özellikleri güzel olsa da batarya konusunda ne yapacaklar acaba, bataryayı halletseler ısı sorununu nasıl halledecekler:hmmm

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Teknik özellikleri güzel olsa da batarya konusunda ne yapacaklar acaba, bataryayı halletseler ısı sorununu nasıl halledecekler:hmmm

Hiçbir sorun olmaz islemci kullanımı düsük olur yani tam olarak kullanılmaz o frekans.
Ama ısı tabi yine olacaktır.Örnegin S2

nonamex

Üye
Hiçbir sorun olmaz islemci kullanımı düsük olur yani tam olarak kullanılmaz o frekans.
Ama ısı tabi yine olacaktır.Örnegin S2

Büyük ihtimalle telefon ısınınca çalışma frekansını düşürecek..

1ghz'li telefonum bile ısınıyorsa herhalde buna bir fan takmak gerekecek.. Birde şarjdayken kullanmaya kalksak yangın falan çıkartır herhalde.. |-)

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Saka bi yana her firma anlamalı artık donanım bir yere kadar performans sunar sonraları sorunlar baslar ısı gibi boyut gibi örnegin.
Artık yazılımları gelistirip o sekilde performans yaratsalar hiçbir sorun kalmaz ortada.İos örnegini herkes biliyor artık.
Adamlar 1ghz islemci daha hiç kullanmadı ama yıllardır kral ve bu bana göre hala devam ediyor vede edecek:good:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Büyük ihtimalle telefon ısınınca çalışma frekansını düşürecek..

1ghz'li telefonum bile ısınıyorsa herhalde buna bir fan takmak gerekecek.. Birde şarjdayken kullanmaya kalksak yangın falan çıkartır herhalde.. |-)

:kop:

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
Saka bi yana her firma anlamalı artık donanım bir yere kadar performans sunar sonraları sorunlar baslar ısı gibi boyut gibi örnegin.
Artık yazılımları gelistirip o sekilde performans yaratsalar hiçbir sorun kalmaz ortada.İos örnegini herkes biliyor artık.
Adamlar 1ghz islemci daha hiç kullanmadı ama yıllardır kral ve bu bana göre hala devam ediyor vede edecek:good:
aynen katılıyorurum:good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt