Oruç' ta uyumak

Sponsorlu Bağlantılar

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Oruç' ta uyumak
Genelde son zamanlarda birçok arkadaşım oruçta sürekli uyur. Peki şu açıdan hiç düşündünüzmü? açlığı hissetmeden nasıl açın halinden anlayacaksınız? Oruc'un amacını herkes biliyor aç'ın neler çektiğini öğrenmek peki durumu olmayan aç insan gidip her gün uyuyormu? Açlığı hissetmeden onların ne çektiğini anlayamazsın boş bir aktivite olur size, amacımız tüm gün aç kalıp iftarı beklemek değildir bu durumda açın hisstetiklerini ve yaşadıklarını anlamaktır ama uyuyunca zaman geçiyor dimi akşama kadar kös kös yatmak hoş bişey bende isterim kendi ofisimde arka tarafa geçip yatağımda uyumayı, bende isterim açlığı hissetmeden zamanı geçirmeyi ama demekki bu yanlış.

İmamlara da sorulabilir. %99 benle aynı şeyi söyleyecekler...

"Açın halinden açken anlanır".

pelın_

ama çok uzun sure ewde olunca ınsan ıster ıstemz uyuyo

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:tşk:
ben fazla uyumuyorum. En geç 1de kalkıyorum. :)

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
uyumayın demiyorum ama abartmayın :)

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
valla ramazan boyunca köyde olacağım için uyuyamıyorumda sabah7 de çayıra gidiyoruz teeee iftara kadar çalışıyoz...

pelın_

şöle sölıyım ben sabah 5 te falan uyuyorumbelkı daha fazla
gunduz de 1.2 gıbı uyanıyorum bılıyorurm dogru dıyıl ama napıyım ya:ağlarım:

pelın_

sahurda yatıyorum sonra kalkıyorum. Sonra MAXICEP :ehe
sonra iftar sonra tekrar MAXICEP sonra sahur... Diye devam ediyor :ehe

aha aynı ben:) bıde basında hadı kalk sununbaşından dıye bağaran bı anne varsa oldu

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
günde 3 saat yatıyorum ben mesela :D

kalkan3434

Üye
Aç ayı oynamaz kardeş :D Sakın yanlış anlamayın kendimize ayı demiyoruz!

pelın_

öle öle :naughty:

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
aç ayı oynamaz aç insan ise şikayet eder :D

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
valla maxicepi eskiden sadece dosya indirmek için kullanıyodum foruma aktif olarak girmeye başladığımdan beri face mace hepsi hikaye telden giriyom valla günde 2kere şarj ediyorum......
Teşekkürler maxicep

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

valla maxicepi eskiden sadece dosya indirmek için kullanıyodum foruma aktif olarak girmeye başladığımdan beri face mace hepsi hikaye telden giriyom valla günde 2kere şarj ediyorum......
Teşekkürler maxicep

:rica::rica: emın ol bunu sadece sen yapmıyosun:)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Teşekkürler maxicep

yalnız değilsin :oke:
batarya bozulmak üzere :ehe

DPool

DPool

Üye
Türkiyedede oruç tutmak zor bea uyumadan olmuyo.Mesela burda 12 saat oruç tutuyosun.Sabah 6.30 da akşam 6.15 de giriyor

pelın_

zor ama olsun :)

seyfipasa

seyfipasa

Üye
sahura kadar gez dışarda sahurdan sonra yat 12de kalk Maxicep takıl iftara kadar iftardan sonra sokaklar benim :)

pelın_

maxicep te olmasa varya a

arslansem

arslansem

Üye
Peygamber Efendimiz öğle ile ikindi arası uyurmuş.Yani sünnet oluyor uyumak.Fakat fazla abartılmamalı.Orucun amacı nefsi köreltmek.Açlıkla susuzlukla cinsellikle imtihan etmek.Bu amaca ulaşılıyorsa oruç daha iyi olur

• Beğen
Tepkiler: zaza
Takipçi Satın Al

Üst Alt