Oruç' ta uyumak

Sponsorlu Bağlantılar

bozokhan

Üye
gece çalışanlar için kısmen geçersiz.

IID3ST4NII

IID3ST4NII

Üye
ama çok uzun sure ewde olunca ınsan ıster ıstemz uyuyo
evt pelin arkadaşımız doğru söyledi insan evde uzun kalınca bi yerde sıkılıo ve uyuyo

----------Eklendi @ 09:21:10 ---------- Yazıldı @ 09:20:23 ----------

ama yinede ben uyumuom işin garibi sahurda yemek yiyemiom ya:D:D kalkıom ruh gibi su içiom sonra gidip yatıom:D

srooyunu

Üye
arkadaslar yapmayin uyuyanla uyumayanin aldigi sevap esit midir sizce ayrica ibadetini zamaninda geciktirmedem yaparsan bir problem teskil etmez

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Peygamber Efendimiz öğle ile ikindi arası uyurmuş.Yani sünnet oluyor uyumak.Fakat fazla abartılmamalı.Orucun amacı nefsi köreltmek.Açlıkla susuzlukla cinsellikle imtihan etmek.Bu amaca ulaşılıyorsa oruç daha iyi olur

zaten bende uyumayın demedim abartmayın dedim :)

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
"Orucu uykuya tutturmak" diye bir deyim var. Tasvip etmiyoruz tabi.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ben suan uyuyana da uyumayana da bakmıyorum dogrusu
öyle bı tuhaf oldum kı bu ramazanda oruc tutanlar cok fazla azaldı
mıllet keyfı tutmuyor hastalık yada tutamama durumu dısında
oyuzden bunlara bıle takılmıyorum artık
Allah sonumuzu hayır etsın ne dym

mstf_l

mstf_l

Üye
ben suan uyuyana da uyumayana da bakmıyorum dogrusuöyle bı tuhaf oldum kı bu ramazanda oruc tutanlar cok fazla azaldı mıllet keyfı tutmuyor hastalık yada tutamama durumu dısındaoyuzden bunlara bıle takılmıyorum artıkAllah sonumuzu hayır etsın ne dym
Cok dogru soyledin o hale geldikki pidecide calısan bi tanıdıgım var gecen ramazan geldi sizin isler azalır artık rahatlarsın dedim ne rahatlaması hic bi degisiklik olmaz hatta bazen arttıgı bile olur dedi biz nasıl bi ecdadın nasıl torunlarıyız diye dusundum kaldım :( :s

Takipçi Satın Al

Üst Alt