didyou
Üye
denendi sorunsuz çalışıyor. denildiği gibi uygulama sıkıntısı yok 1.2 de yüklediğim uygulamaların hepsini yükledim çalışıyor. klavyedeki bir iki sorun düzeltilmiş. yazı fontu değişmiş. daha önce ilk çıkan 2.0.1 vardı bende. henüz mavi ekran almadım diyebilirim. Flash player sorunu hala var. Gps aynı keza. Galiba GPS den elimizi eteğimizi çeksek iyi olacak. Adam olacağa benzemiyor. Tuşlara bastığınızda da titreşim tepki veriyor. Şimdilik genel izlenimlerimde bunlar var.ee deneyen yok mu hiç ?
genel olarak bence telefonu çok zorlamayan bir fw 2.0 kararlı sürüm gelene kadar kullanılabilir. gerçi üç gün sonra yeni bi beta çıksa onu da mutlaka deneriz merak işte 
sürüm güzel görünüyor
Namaz Vakti Widget'i yükledim, sayfaya ekledim, yine "Can't find variable:Bondi" hatası verdi. İnşaAllah PKG7 deki gibi reset almaya başlamaz yine. widget sayfaya eklendi ama butona tıklayıp şehir seçemedim bir türlü. aldım ben de sayfadan kaldırdım sonra.
Resmen bizimle test ediyorlar yazılımı. Ama reset alan telefonlar yüzünden birilerine ulaşılamamış, işleri aksamış veya birileri gereksiz yere edişelenmiş diye düşünmek yok..