Samsung S8500 Firmware: S8500XPKH1 - Yeni 8500 Beta FW - Direk Link!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

didyou

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S8500 Firmware: S8500XPKH1 - Yeni 8500 Beta FW - Direk Link!
Samsung Wave 8500 için yeni beta samfrimware tarafından yayınlandı.

Direk Link :
Normal Link :
şifre : samfirmware.com

olmaz213

Üye
bu ne ya bir sürü beta yayınlandı bi final sürümü çıkmadı bu işin iyice cıvkı çıktı

mtrcan321

Üye
15-20 dkya hazır olur heralde :hmmm xpgk7 den ne farkı oldugunu biliyormsn

didyou

Üye
    Konu Sahibi
1.2 uygulamaları çalışıyormuş.

gs01

Üye
okuduğum kadarı ile wavelerde son çıkan beta uyumsuzdu wave II de daha düzgün çalışıyodu. bu beta ile wavelerde de düzgün çalışıyomuş artık. bende wave II olduğu için yükleyip yorum yapamadım ama okuduklarım bu yönde

VforButterfly

VforButterfly

Üye
ee deneyen yok mu hiç ?

hayatperest

hayatperest

Üye
ee deneyen yok mu hiç ?
denendi sorunsuz çalışıyor. denildiği gibi uygulama sıkıntısı yok 1.2 de yüklediğim uygulamaların hepsini yükledim çalışıyor. klavyedeki bir iki sorun düzeltilmiş. yazı fontu değişmiş. daha önce ilk çıkan 2.0.1 vardı bende. henüz mavi ekran almadım diyebilirim. Flash player sorunu hala var. Gps aynı keza. Galiba GPS den elimizi eteğimizi çeksek iyi olacak. Adam olacağa benzemiyor. Tuşlara bastığınızda da titreşim tepki veriyor. Şimdilik genel izlenimlerimde bunlar var.

VforButterfly

VforButterfly

Üye
Bende indiriyorum yüklicem bu arada ben bir şey yaptım sanırım son günlerde mesaj gelmiyor bana ve kendi kendine interneti kullanıp 'şu kadar paketinizde mb kaldı fln' diye uyarı sesi veriyor çok sinir bozucu olmaya başladı

----------Eklendi @ 23:11:45 ---------- Yazıldı @ 22:29:45 ----------

Bir şey sorucam bu ml ile yüklerken aynı şekilde download modda mı yüklicez çünkü bootfiles ile gelen 2 dosyayı ML görmüyor ?

guro123456

Üye
bu guzel haber umarim onceki gibi kitlenme kapanma sorunu yoktur

VforButterfly

VforButterfly

Üye
facebook sns kişilerini güncelleme oluyor :)
mesaj sorunu düzelmiş biraz daha hafiflemiş sanki
bir kaç ayar eklenmiş ek olarak

Bjkaykut78

Üye
Bir önceki sürüme göre çok çok stabil mavi ekran kodu yapmadığım halde hiç mavi ekran hatası almadım. önceki sürümlerdeki fazla batarya kullanımı daha stabil bir seviyeye gelmiş. 1.2 de kullandığım oyun ve uygulamaların hemen hemen hepsi çalışıyo amma oyunlar gözle görülür bi şekilde yavaş :( genel olarak bence telefonu çok zorlamayan bir fw 2.0 kararlı sürüm gelene kadar kullanılabilir. gerçi üç gün sonra yeni bi beta çıksa onu da mutlaka deneriz merak işte :d:

gizli99

Üye
sürüm güzel görünüyor
Namaz Vakti Widget'i yükledim, sayfaya ekledim, yine "Can't find variable:Bondi" hatası verdi. İnşaAllah PKG7 deki gibi reset almaya başlamaz yine. widget sayfaya eklendi ama butona tıklayıp şehir seçemedim bir türlü. aldım ben de sayfadan kaldırdım sonra.
Resmen bizimle test ediyorlar yazılımı. Ama reset alan telefonlar yüzünden birilerine ulaşılamamış, işleri aksamış veya birileri gereksiz yere edişelenmiş diye düşünmek yok..

hayatperest

hayatperest

Üye
şarj sorunu gerçekten de giderilmiş. şu an 3. günü ve hala bataryam zayıf değil.

skyseap

Üye
sürüm güzel görünüyor
Namaz Vakti Widget'i yükledim, sayfaya ekledim, yine "Can't find variable:Bondi" hatası verdi. İnşaAllah PKG7 deki gibi reset almaya başlamaz yine. widget sayfaya eklendi ama butona tıklayıp şehir seçemedim bir türlü. aldım ben de sayfadan kaldırdım sonra.
Resmen bizimle test ediyorlar yazılımı. Ama reset alan telefonlar yüzünden birilerine ulaşılamamış, işleri aksamış veya birileri gereksiz yere edişelenmiş diye düşünmek yok..

Samsung bu betaları geliştiricilere yani özellikler bunların hatalarıyla ilgilenen kişiler için yayınlıyor. Onlardan bazıları da isteyen kullanır diye sızdırıyor. (isteyen, isteyen, isteyen)
Ulaşılmak isteyen kimseler yüklemezlerse onlara ulaşılabilir. İşleri de aksamaz...

oleştimaxi2

Üye
wave 2 ye olmuyomu bu
,

Bjkaykut78

Üye
oyunlardaki yavaşlık fw yi yükledikten iki gün sonra gözle görülür bir şekilde düzeldi :d: hala sygic in çalışmaması üzücü :( gerçi çalışsada fw lerdeki gps sorunu düzeltilmedikçe çalışsada çokta sağlıklı kullanılmıyo açık alanda bile hala uyduları cok zor buluyo :(

grkm59

Üye
bu sürümü bir gün boyunca sorunsuz kullandım . sabah tel kapalıydı acılmıyor ve sarj olmuyor. nasıl çözebilirim

obenturk

Üye
XPKH1 güncellemesini yaptım ancak telefon şarj aleti ile şarj olmuyor. USB ile bilgisayara bağladığımda şarj oluyor böyle bir sorun yaşayan var mı? Çözüm olarak downgrade mi yapcaz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt