buyrun benim:) ehehe bu tepkiyi çok seviorm :D
jigsaw_54 Üye greenmile' Alıntı: buyrun benim Genişletmek için tıkla ... ehehe bu tepkiyi çok seviorm
-YARINIYOK- Üye greenmile' Alıntı: buyrun benim Genişletmek için tıkla ... Cezalısın tek ayak üstünde dur
coldman41 Üye pelın_' Alıntı: öle kolay gıtmem sahur yapıp gelcem Genişletmek için tıkla ... bekliyoruz
greenmile Üye pelın_' Alıntı: öle kolay gıtmem sahur yapıp gelcem Genişletmek için tıkla ... sahur yaparken çakma kupalarını masaya koy lezzet katar sofrana nur gelir
pelın_' Alıntı: öle kolay gıtmem sahur yapıp gelcem Genişletmek için tıkla ... sahur yaparken çakma kupalarını masaya koy lezzet katar sofrana nur gelir
pelın_ greenmile' Alıntı: ben pelini bilirim o kırılmaz bunlara, bu yüzden sömürebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... murat
greenmile' Alıntı: ben pelini bilirim o kırılmaz bunlara, bu yüzden sömürebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... murat
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim pelin bede bi yemek yeyim de geleyim
greenmile Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Cezalısın tek ayak üstünde dur Genişletmek için tıkla ... emredersiniz
pelın_ greenmile' Alıntı: sahur yaparken çakma kupalarını masaya koy lezzet katar sofrana nur gelir Genişletmek için tıkla ... malesef kupalar bende dıyıl ya gecen çöpe attım malum ççakma ya ----------Eklendi @ 03:07:09 ---------- Yazıldı @ 03:06:50 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: teşekkür ederim pelin bede bi yemek yeyim de geleyim Genişletmek için tıkla ... vall abende az dah aklırsam aç kalcam
greenmile' Alıntı: sahur yaparken çakma kupalarını masaya koy lezzet katar sofrana nur gelir Genişletmek için tıkla ... malesef kupalar bende dıyıl ya gecen çöpe attım malum ççakma ya ----------Eklendi @ 03:07:09 ---------- Yazıldı @ 03:06:50 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: teşekkür ederim pelin bede bi yemek yeyim de geleyim Genişletmek için tıkla ... vall abende az dah aklırsam aç kalcam
Amaru Shady Üye coldman41' Alıntı: ne golü ? Genişletmek için tıkla ... çarşamba günü maç var da hazırlık olsun diye real barcelona geçen kupa finalini izliyorum. Ronaldo gol attı da.
coldman41' Alıntı: ne golü ? Genişletmek için tıkla ... çarşamba günü maç var da hazırlık olsun diye real barcelona geçen kupa finalini izliyorum. Ronaldo gol attı da.
-efşan Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Süren başladı Genişletmek için tıkla ... müdür nadideee yardımcın olammıııı
greenmile Üye pelın_' Alıntı: malesef kupalar bende dıyıl ya gecen çöpe attım malum ççakma ya ----------Eklendi @ 03:07:09 ---------- Yazıldı @ 03:06:50 ---------- vall abende az dah aklırsam aç kalcam Genişletmek için tıkla ... ben sana yaptırırım yenisini madalya falan hatta şampiyonlar ligi kupasını bile yapıyor adamlar koyarsın evin vitrinine
pelın_' Alıntı: malesef kupalar bende dıyıl ya gecen çöpe attım malum ççakma ya ----------Eklendi @ 03:07:09 ---------- Yazıldı @ 03:06:50 ---------- vall abende az dah aklırsam aç kalcam Genişletmek için tıkla ... ben sana yaptırırım yenisini madalya falan hatta şampiyonlar ligi kupasını bile yapıyor adamlar koyarsın evin vitrinine
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... lahmacunu ben yiyom acıyı sen hissediyon cengiz nooluyor