nere ert Yok olanLa Var oLan Arasına...
pelın_ Nadıde sahurdan sonra gel ----------Eklendi @ 02:08:42 ---------- Yazıldı @ 02:08:19 ---------- 'tuğ'' Alıntı: [sıze="2"] sorma valla bigün bende aç kalacam diye korkuyorum[/sıze] Genişletmek için tıkla ... dun susuz tuttum orucu zaten
Nadıde sahurdan sonra gel ----------Eklendi @ 02:08:42 ---------- Yazıldı @ 02:08:19 ---------- 'tuğ'' Alıntı: [sıze="2"] sorma valla bigün bende aç kalacam diye korkuyorum[/sıze] Genişletmek için tıkla ... dun susuz tuttum orucu zaten
-YARINIYOK- Üye coldman41' Alıntı: nadide abla sen bana kızmadın dimi ?? Genişletmek için tıkla ... est neden kızayım
coldman41' Alıntı: nadide abla sen bana kızmadın dimi ?? Genişletmek için tıkla ... est neden kızayım
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap -YARINIYOK-' Alıntı: ben çıkıyorum ya size iyi sahurlar Genişletmek için tıkla ... nerye abla daha fındık kıracaktık
-YARINIYOK-' Alıntı: ben çıkıyorum ya size iyi sahurlar Genişletmek için tıkla ... nerye abla daha fındık kıracaktık
-YARINIYOK- Üye Elektr0' Alıntı: Yok olanLa Var oLan Arasına... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeşim
-efşan Üye 'TUĞ'' Alıntı: nerye abla daha fındık kıracaktık Genişletmek için tıkla ... la hüseyin yapma şunuu ) zabaa kadar gülerim ben buna
'TUĞ'' Alıntı: nerye abla daha fındık kıracaktık Genişletmek için tıkla ... la hüseyin yapma şunuu ) zabaa kadar gülerim ben buna
coldman41 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: est neden kızayım Genişletmek için tıkla ... ohh tamam fındık toplamayı ögretecen mi )
-YARINIYOK-' Alıntı: est neden kızayım Genişletmek için tıkla ... ohh tamam fındık toplamayı ögretecen mi )
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: Nadıde sahurdan sonra gel ----------Eklendi @ 02:08:42 ---------- Yazıldı @ 02:08:19 ---------- dun susuz tuttum orucu zaten Genişletmek için tıkla ... zzten oruç hiçbişey yemeden içmeden tutulur
pelın_' Alıntı: Nadıde sahurdan sonra gel ----------Eklendi @ 02:08:42 ---------- Yazıldı @ 02:08:19 ---------- dun susuz tuttum orucu zaten Genişletmek için tıkla ... zzten oruç hiçbişey yemeden içmeden tutulur
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: la hüseyin yapma şunuu ) zabaa kadar gülerim ben buna Genişletmek için tıkla ...
-YARINIYOK- Üye TheM-CK' Alıntı: gitmeeee Genişletmek için tıkla ... yemek yiyeceğim yahu pelın_' Alıntı: Nadıde sahurdan sonra gel gelmeye çalışırım ----------Eklendi @ 02:08:42 ---------- Yazıldı @ 02:08:19 ---------- dun susuz tuttum orucu zaten Genişletmek için tıkla ... 'TUĞ'' Alıntı: nerye abla daha fındık kıracaktık Genişletmek için tıkla ... al sen kır
TheM-CK' Alıntı: gitmeeee Genişletmek için tıkla ... yemek yiyeceğim yahu pelın_' Alıntı: Nadıde sahurdan sonra gel gelmeye çalışırım ----------Eklendi @ 02:08:42 ---------- Yazıldı @ 02:08:19 ---------- dun susuz tuttum orucu zaten Genişletmek için tıkla ... 'TUĞ'' Alıntı: nerye abla daha fındık kıracaktık Genişletmek için tıkla ... al sen kır
pelın_ 'tuğ'' Alıntı: [sıze="2"] zzten oruç hiçbişey yemeden içmeden tutulur [/sıze] Genişletmek için tıkla ... pisantalyalı öle dıyıl gece su içmedım
'tuğ'' Alıntı: [sıze="2"] zzten oruç hiçbişey yemeden içmeden tutulur [/sıze] Genişletmek için tıkla ... pisantalyalı öle dıyıl gece su içmedım
-YARINIYOK- Üye greenmile' Alıntı: iyi geceler nadide Genişletmek için tıkla ... iyi geceler coldman41' Alıntı: ohh tamam fındık toplamayı ögretecen mi ) Genişletmek için tıkla ... bi düşüneyim
greenmile' Alıntı: iyi geceler nadide Genişletmek için tıkla ... iyi geceler coldman41' Alıntı: ohh tamam fındık toplamayı ögretecen mi ) Genişletmek için tıkla ... bi düşüneyim