oruç tutan kim var? bn deqil orasını biliyom sen
SilentOne Üye Utku™;3720010' Alıntı: oruç tutan kim var? Genişletmek için tıkla ... bn deqil orasını biliyom sen
Utku™;3720010' Alıntı: oruç tutan kim var? Genişletmek için tıkla ... bn deqil orasını biliyom sen
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Bende bunu bekliyordum korktum demicen diee ablacım hoşbulduk nasılsın ne yapıyorsun...
-YARINIYOK-' Alıntı: hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Bende bunu bekliyordum korktum demicen diee ablacım hoşbulduk nasılsın ne yapıyorsun...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap -YARINIYOK-' Alıntı: sen şimdi beni kovuyor musun Genişletmek için tıkla ... yok yok cengizden hırsını alamadın galiba
-YARINIYOK-' Alıntı: sen şimdi beni kovuyor musun Genişletmek için tıkla ... yok yok cengizden hırsını alamadın galiba
SilentOne Üye -YARINIYOK-' Alıntı: sağol tamam bakmam çok şükür Genişletmek için tıkla ... nedemek imkanın olsa gel denizliye kraliçeler gibide ağırlarım
-YARINIYOK-' Alıntı: sağol tamam bakmam çok şükür Genişletmek için tıkla ... nedemek imkanın olsa gel denizliye kraliçeler gibide ağırlarım
Elektr0 Üye Utku™;3720010' Alıntı: oruç tutan kim var? Genişletmek için tıkla ... İkimizde birbirimizi tutuyoruz...
Utku™;3720010' Alıntı: oruç tutan kim var? Genişletmek için tıkla ... İkimizde birbirimizi tutuyoruz...
greenmile Üye maxirabit' Alıntı: Biz değiliz o bizi tutsun Genişletmek için tıkla ... karşılıklı tutuşun
Utku Üye SilentOne' Alıntı: bn deqil orasını biliyom sen Genişletmek için tıkla ... e harfini neden yazmadın? g yerine neden q harfi? neden çoğu yorumunda yha yazıyorsun ? .....
SilentOne' Alıntı: bn deqil orasını biliyom sen Genişletmek için tıkla ... e harfini neden yazmadın? g yerine neden q harfi? neden çoğu yorumunda yha yazıyorsun ? .....
maxirabit Üye Bu sıcakta zaten eriyoruz,susuzluktan heralde yamulurum öyle olsa Çöllerdeyim sabuhaa falan
-YARINIYOK- Üye 'TUĞ'' Alıntı: yok yok cengizden hırsını alamadın galiba Genişletmek için tıkla ... sana hırslandım
coldman41 Üye Elektr0' Alıntı: İkimizde birbirimizi tutuyoruz... Genişletmek için tıkla ... hhahahahah
-efşan Üye 'TUĞ'' Alıntı: yok yok cengizden hırsını alamadın galiba Genişletmek için tıkla ... bak yaa topu bana atıı kaçtı
'TUĞ'' Alıntı: yok yok cengizden hırsını alamadın galiba Genişletmek için tıkla ... bak yaa topu bana atıı kaçtı
pelın_ maxirabit' Alıntı: bu sıcakta zaten eriyoruz,susuzluktan heralde yamulurum öyle olsa:d çöllerdeyim sabuhaa falan:d Genişletmek için tıkla ... al bı pıs antalyalı daha
maxirabit' Alıntı: bu sıcakta zaten eriyoruz,susuzluktan heralde yamulurum öyle olsa:d çöllerdeyim sabuhaa falan:d Genişletmek için tıkla ... al bı pıs antalyalı daha
-YARINIYOK- Üye Elektr0' Alıntı: Bende bunu bekliyordum korktum demicen diee ablacım hoşbulduk nasılsın ne yapıyorsun... Genişletmek için tıkla ... oy demem mi hiç SilentOne' Alıntı: nedemek imkanın olsa gel denizliye kraliçeler gibide ağırlarım Genişletmek için tıkla ... sağol
Elektr0' Alıntı: Bende bunu bekliyordum korktum demicen diee ablacım hoşbulduk nasılsın ne yapıyorsun... Genişletmek için tıkla ... oy demem mi hiç SilentOne' Alıntı: nedemek imkanın olsa gel denizliye kraliçeler gibide ağırlarım Genişletmek için tıkla ... sağol