Android Telefonlar hakkında sormak istediğiniz herşey

Sponsorlu Bağlantılar

abc2011

abc2011

Üye
ya hanıı daha bulammısın androıt ısletım sıstemını nasıl yukluyecegımı offff :s

celatx

celatx

Üye
Görüntüyü tvye aktarmak yeni bir rom ile mümkün olabilirmi yoksa zaten bir program mevcutmu

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi

ege_1997

Üye
Arkadaşlar ben daha yeni Galaxy aldım Samsung ama Android marketten apps indiremiyorum :( ne yapayım? Telefon eşleşmesi bulunmadı gibi bişiler yazıyor

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben daha yeni Galaxy aldım Samsung ama Android marketten apps indiremiyorum :( ne yapayım? Telefon eşleşmesi bulunmadı gibi bişiler yazıyor

Markette telefonunuzu tanimlaniz gerek ayarlardan

blacktalon

blacktalon

Üye
Bana online rpg oyun lazim güzel var mı?¿

msahin061

msahin061

Üye
Kardes oncelikle verdigin bilgiler icin sagol. Benim sorum, custom rom yukleme garantiyi ucuruyo galiba. Oyleyse custom rom yukledikten sonra orjinal roma donme durumunda tekrar garantiye girmek mumkun mu. Mumkunse orjinal roma nasil donerim. Telefonum xperia x10 mini pro.

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Kardes oncelikle verdigin bilgiler icin sagol. Benim sorum, custom rom yukleme garantiyi ucuruyo galiba. Oyleyse custom rom yukledikten sonra orjinal roma donme durumunda tekrar garantiye girmek mumkun mu. Mumkunse orjinal roma nasil donerim. Telefonum xperia x10 mini pro.
root işlemini geri alabiliyorsunuz bazı belirli program task29 vs.

msahin061

msahin061

Üye
Tesekkurler. Yanliz root islemi degil de rom yuklemeyi geri alabiliyo muyuz. Mesela rom yukledikten sonra telefonda garantilik herhangi bir problem cikti. Bu durumda Orjinal roma donup garantiden faydalanabilir miyiz diyorum. Telefon daha 1 aylik. Onca garanti suresi ucup gider mi yoksa geri donus mumkun mu...

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler. Yanliz root islemi degil de rom yuklemeyi geri alabiliyo muyuz. Mesela rom yukledikten sonra telefonda garantilik herhangi bir problem cikti. Bu durumda Orjinal roma donup garantiden faydalanabilir miyiz diyorum. Telefon daha 1 aylik. Onca garanti suresi ucup gider mi yoksa geri donus mumkun mu...
zaten dediğim işlem bu tür telefonlarda root deniliyor geri dönüş mümkün

msahin061

msahin061

Üye

zaten dediğim işlem bu tür telefonlarda root deniliyor geri dönüş mümkün
Cok tesekkurler arkadasim bu konuyu daha detayli arastirip uygun bi rom yukliycem artik. Stok romun sarj suresi cok az cunku. Senin tavsiye edebilecegin bi rom var mi. Hem hizli hem de sarji fazla giden. Xperia x10 mini pro icin ve nasil yukleyebilirim. Detayli anlatabilir misin.

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Cok tesekkurler arkadasim bu konuyu daha detayli arastirip uygun bi rom yukliycem artik. Stok romun sarj suresi cok az cunku. Senin tavsiye edebilecegin bi rom var mi. Hem hizli hem de sarji fazla giden. Xperia x10 mini pro icin ve nasil yukleyebilirim. Detayli anlatabilir misin.
Sony ericson romları hakkında bilgim yok ama .
Buraya Bakabilirsin.

1907ulas

Üye
Merhaba, 2 gün önce t20 aldım, internette aradım ama root hakkında birşey bulamadım t20 için, yardımcı olur musunuz, teşekkürler..

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba, 2 gün önce t20 aldım, internette aradım ama root hakkında birşey bulamadım t20 için, yardımcı olur musunuz, teşekkürler..
yeni bir cihaz olduğu için büyük bir olanak root yetkisi gerektiren program çıkmamıştır 1 ay falan daha bekleyin

blacktalon

blacktalon

Üye
Nokiadan samsunga bluetooth tan bisey.atacam fakat nokia samsungu gormuyo sorun bitek bendei genel mi ve cozum nasil olur?

Üst Alt