Oyun Şirketlerine İsyanım WAr :/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seyfipasa

seyfipasa

Üye
    Konu Sahibi
Oyun Şirketlerine İsyanım WAr :/
beyler nerdeyse bütün oyun şirketleri i phone uzerine yüklenmiş yani symbian^3 ün pabucu dama atılmış:dry: oyunları s3e cewirseler bi biz oyun kıtlıgı cekiyruz adamlar hangisini oynasam diye düşünuyor.c7 alıp oyun açısındn hata mı ettik diye düşünuyrum:vur

pRime.

pRime.

Üye
Gerçekten telefonunuzu oyun oynamak için mi aldınız? Eğer öyleyse hata etmişsiniz, ne oynasam diye düşünmek istiyorsanız ipod touch veya psp öneririm.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Oyun İçin Aldıysan Zaten Sen Telefon Almakla Hata Yapmışsın .

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan, kaanka0 ve ~N.A.W.Y~

nonamex

Üye
4 inç ekranlı bir Android telefon işinizi görürdü. (Galaxy S , LG Optimus Black gibi) (iPod touch + telefon gibi 2 cihaz taşımak istemiyorsanız.)

engin_erg

engin_erg

Üye
oyun için mi almış almaşım ben buna yorum yapmam ama adam bi yerde haklı android ve iphone için daha fazla uygulama ve oyun mevcut s^3 sanki üvey evlat gibi

Dampierre

Dampierre

Üye
oyun için telefon almak saçma olmuş. bu saatten sonra psp almak olmaz 6-7 yıllık cihaz. oyun oynamak istiyorsanız ps vita çıkacak yeni psp. C7 yi sat üstüne biraz koy 2012 de gelir türkiyeye büyük ihtimalle. Yanına birde 3310 alırsın :D

futbol123

futbol123

Üye
oyüzden ipod touch almadık :pro: oyun oynamak istiyorsanız İos veya androit işletim sistemli cihazlar alın

seyfipasa

seyfipasa

Üye
    Konu Sahibi
yok oyun için almadım sadece tabiki oyundan kastıö uygulamaları adamlar androide ve iose yonelmisler o bakımdan s^3e haksızlık yapılıyo :)

----------Eklendi @ 14:22:01 ---------- Yazıldı @ 14:14:54 ----------

daha yeni aldım satıp baska tel alamam hem s^3 işletim sistemi kullanmaya alıstım bir daha ki tercihimiz iphone olsun artık.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Adam hakli 800-900 tl ver sonrada telefonun pabucu dama atilsin. Ama senin isyanin yanlis yere dogru olan yer NOKIA gibi dandik dundik kendini bilmez sacma sapan islerden baska bir sey yapmayan, gozu paradan baska birsey gormeyen, musteri memnuniyeti dusuncesi kalmamamis, her ay yeni bir telefon duyurup son model yeni telefonlarini 1 ayda eskiye cikartip ustune baska yeni cihazlar cikartip nerden daha fazla para carpabilirim diyen bir frimadir kendisi. Apple bak birde, adamlar yilda bir cihaz cikartiyor. Ve aldiginiz telefon en az 2-3 yil eskimiyor. Su an hala iPhone 4 cikmasina ragmen 3G; 3Gs Hala moda. Apple gibi bir frimaya HELAL OLSUN ! Koccum Benim ;) Nokia Gibi bir frimayada basin batsin hemi kerata :@ demekten baska birsey dusmez bize.

• Beğen
Tepkiler: serhad58
seyfipasa

seyfipasa

Üye
    Konu Sahibi
haklısın sitem nokiaya. Sitemde etmicn oluruna bakacan aldık cihazları birkere.annayı bekleyelim.oda umdugumuz gibi olsaa bari.

Utku

Utku

Üye
ps vita al o zaman

SilentOne

SilentOne

Üye
oyun için telefon alınmaz yha nokia bu sene baya bi sıkıntılar yaşadı annadan sonra qt tabanlı oyunlar ortaya çıkar

SilentOne

SilentOne

Üye
yok artık diom sadece

raikirin

raikirin

Üye
Oyun için telefon alınmaz değil,oyun için Nokia alınmaz daha doğru olur.

• Beğen
Tepkiler: nonamex
uribaju

uribaju

Üye
anna ile birlikte çıkarırlar diye düşünüyorum

cyber

cyber

Üye
oyun için aldıysan hata yapmışsın xperia play almalıydın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt