as gardaş :naughty: Eyvallah :D
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap _BaRan_' Alıntı: S.a Ey Cemaat-i Müslim Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: aha davul geldı Genişletmek için tıkla ... keşke burayada gelse
jigsaw_54 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Sabaha kalmayında Genişletmek için tıkla ... yok yok ben nöbetteyim biliyorlar beni gece uyanık olduğumu 3 buçuğa doğru kaldırıyorum
-YARINIYOK-' Alıntı: Sabaha kalmayında Genişletmek için tıkla ... yok yok ben nöbetteyim biliyorlar beni gece uyanık olduğumu 3 buçuğa doğru kaldırıyorum
-YARINIYOK- Üye eray_aksoylu' Alıntı: yok yok ben nöbetteyim biliyorlar beni gece uyanık olduğumu 3 buçuğa doğru kaldırıyorum Genişletmek için tıkla ... Ezan kaçta okunuyor
eray_aksoylu' Alıntı: yok yok ben nöbetteyim biliyorlar beni gece uyanık olduğumu 3 buçuğa doğru kaldırıyorum Genişletmek için tıkla ... Ezan kaçta okunuyor
Kingmortall Üye Elektr0' Alıntı: dikkat dikkat sinirli Öğretmen !!! Genişletmek için tıkla ... dikkat sinirli öğretmen cıkabilir
Elektr0' Alıntı: dikkat dikkat sinirli Öğretmen !!! Genişletmek için tıkla ... dikkat sinirli öğretmen cıkabilir
'Patron Üye _BaRan_' Alıntı: S.a Ey Cemaat-i Müslim Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam Hoşgeldın