Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

hayır 5 yıl önce sakaryaya taşındık ama ama 8. sınıfın 2.ayı sakaryaya geldik sonra liseyi sakarya dışında yatılı kazandığım için sakaryada tam 1 yılımı doldurmadım en fazla (sürekli olarak)9-10 ay sakaryada kalmışımdır 4 yıldır düzcenin akçakoca ilçesinde okuyordum 1 ay akçakocada 2 gün adapazarında şeklinde geçti bide yaz tatillerinda sakaryadaydım

neresinde??

Kingmortall

Kingmortall

Üye

hayır 5 yıl önce sakaryaya taşındık ama ama 8. sınıfın 2.ayı sakaryaya geldik sonra liseyi sakarya dışında yatılı kazandığım için sakaryada tam 1 yılımı doldurmadım en fazla (sürekli olarak)9-10 ay sakaryada kalmışımdır 4 yıldır düzcenin akçakoca ilçesinde okuyordum 1 ay akçakocada 2 gün adapazarında şeklinde geçti bide yaz tatillerinda sakaryadaydım

gezmişin daha ne istiyosun süper bence :good:

pelın_

:aha::aha::aha:

'Patron

'Patron

Üye
heyyyyyyyy noluyoooooooooo. istyan edenleri işten atarım :pro::pro: Asla istifa etmem sonuna kadar Koltuğumdayım kimseye bırakmam Buda böyle biline :D :pro::pro:

caglet

caglet

Üye

noldu Yav ben daha yeni geldim sayılır
:D:D bi dinleyici katıldı uyuyamıyormus buda masal servisini arıyalım dedi onun için 118 servisini aradı ordaki bayanda yanlıs numara verdı. bu aradı alo emeklılık cıktı...
Tekrar 118 aradı :D:D 10 dakka ısrar etti falan 118 bayanına masal anlattırdı :D:D koptum helal olsun kadına

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
E daha daha naber burası kopuyo :D

caglet

caglet

Üye

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:D:D bi dinleyici katıldı uyuyamıyormus buda masal servisini arıyalım dedi onun için 118 servisini aradı ordaki bayanda yanlıs numara verdı. bu aradı alo emeklılık cıktı...
Tekrar 118 aradı :D:D 10 dakka ısrar etti falan 118 bayanına masal anlattırdı :D:D koptum helal olsun kadına

tüh kaçırdık yaa

Elektr0

Elektr0

Üye
heyyyyyyyy noluyoooooooooo. istyan edenleri işten atarım :pro::pro: Asla istifa etmem sonuna kadar Koltuğumdayım kimseye bırakmam Buda böyle biline :D :pro::pro:

işteeeee patron dediğinde bölee olmalıı :P: yazık yaa sanki koltugu var :naughty::d::kop::ehe

jigsaw_54

Üye
gezmişin daha ne istiyosun süper bence :good:

abi ne gezmesi ya yollarından azmı çekmedim böğğ midem kalkıyor kışın o yollar hiç çekilmiyor sevmiyorum buraları ben ki taa alanyada hayatı öğrenmiş biri olarak bu ralar bana çok sıkıcı geliyor gitmek uzaklaşmak istiyorum buralardan sevmiyorum ıyyy :s

Üst Alt