yok hiç bi manası yok :D:D Belli oluyo :ehe
Amaru Shady Üye kingmor' Alıntı: selam gençler ne yapıyonus Genişletmek için tıkla ... senin ntvspor haberlerini okuyorum
kingmor' Alıntı: selam gençler ne yapıyonus Genişletmek için tıkla ... senin ntvspor haberlerini okuyorum
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: düştüm bir daha gelemeyecem sandım ... çok kötü oldum Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun
Elektr0' Alıntı: düştüm bir daha gelemeyecem sandım ... çok kötü oldum Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun
-YARINIYOK- Üye Elektr0' Alıntı: düştüm bir daha gelemeyecem sandım ... çok kötü oldum Genişletmek için tıkla ... Canın yanmadı demi
Elektr0' Alıntı: düştüm bir daha gelemeyecem sandım ... çok kötü oldum Genişletmek için tıkla ... Canın yanmadı demi
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Canın yanmadı demi Genişletmek için tıkla ... Kafayı gözü şanzumanı fireni dağıttım sadece önemli bişi yok YüreĞim SaĞLaM
-YARINIYOK-' Alıntı: Canın yanmadı demi Genişletmek için tıkla ... Kafayı gözü şanzumanı fireni dağıttım sadece önemli bişi yok YüreĞim SaĞLaM
Amaru Shady Üye omerynd' Alıntı: nasıl gidiyor hayat, ramazanla aranız nasıl Genişletmek için tıkla ... iyi heralde.
Kingmortall Üye 'Patron' Alıntı: Kingmor,ömerynd hoşgelidiniz Genişletmek için tıkla ... saol hoşbulduk ayın üyesi
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: Kafayı gözü şanzumanı fireni dağıttım sadece önemli bişi yok YüreĞim SaĞLaM Genişletmek için tıkla ...
Elektr0' Alıntı: Kafayı gözü şanzumanı fireni dağıttım sadece önemli bişi yok YüreĞim SaĞLaM Genişletmek için tıkla ...
jigsaw_54 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Canın yanmadı demi Genişletmek için tıkla ... hayat acılarla doludur hayatın kendisi zaten bi acı...
-YARINIYOK-' Alıntı: Canın yanmadı demi Genişletmek için tıkla ... hayat acılarla doludur hayatın kendisi zaten bi acı...