ne 4G si yaaa?!!! Daha 3G bile heryerde yok sadece il ve ilçelerde var. Biz hâlâ 2G kullanıyoruz. Önce heryer 3e geçsin
Ora ankara bir de burdur gibi kucuk bir sehre gel bakalım sadce il merkezinde varankarada 3g heryerde çekiyor nevşehirdede 3g heryerde çekiyor
kardes tamam ben ankaraya bısı demıyıorum ama nevsehırın koylerınde 3g var nevsehır buyuk bır ıl degıl sonuctaOra ankara bir de burdur gibi kucuk bir sehre gel bakalım sadce il merkezinde var
Nevsehir merkezine yakın koylerindedir o hem heryerinde olsa ne olur daha burdurun aydının ilcelerinde yok diyorumkardes tamam ben ankaraya bısı demıyıorum ama nevsehırın koylerınde 3g var nevsehır buyuk bır ıl degıl sonucta
Nevsehir merkezine yakın koylerindedir o hem heryerinde olsa ne olur daha burdurun aydının ilcelerinde yok diyorum

İnsallah kardesim insallahtalep olmazsa olmaması doğal ama büyük ihtimalle 4G büyük şehirlere gelirken 3G de edge gibi her yerde olur..Bu arada belki 4G gelince cepnette 3G hızında olur![]()
Nevsehir merkezine yakın koylerindedir o hem heryerinde olsa ne olur daha burdurun aydının ilcelerinde yok diyorum[/QUO
köyün merkeze uzaklıgı 30 km
----------Eklendi @ 22:58:26 ---------- Yazıldı @ 22:57:04 ----------
talep olmazsa olmaması doğal ama büyük ihtimalle 4G büyük şehirlere gelirken 3G de edge gibi her yerde olur..
Bu arada belki 4G gelince cepnette 3G hızında olur![]()
insallah
en iyisi her sene olduğu gibi bedava interneti bekleyelim![]()