Hoşlandığım komşu oğluna açılmalı mıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Artık son kulvara girmen lazım ya.
Olduğun yerde dönüyorsun bana göre...

maxirabit

maxirabit

Üye
Yaz aşkı dondurma gibi eriyecek ozaman,nasılsa ikiside inat:D

greenmile

greenmile

Üye
tabiki hayır.vermiycem diye anlaştıkya dün.hatırlamıyosun heralde :)))

hatırlamadım:) böyle kuru kuru bakışılmaz adamda biraz pısırık galiba kusura bakmada balkon sefası nereye kadar sürebilir ki?

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
ya o inatmı bilmem ama ben vazgeçtim.dünde sürekli numaramı verecem diye sabırsızlıkla eve gittim gülüştük falan sonra yine hiç onlar olmamış gibi bakışmaya devam..insan bi gülünce 1 dakika bekle diye işareti çakar.koşar yanıma gelirrr.ama nerde adamda o cesareeet?sinir oldum.o yüzden eriyeceksede onun yüzünden:ah

greenmile

greenmile

Üye
ya o inatmı bilmem ama ben vazgeçtim.dünde sürekli numaramı verecem diye sabırsızlıkla eve gittim gülüştük falan sonra yine hiç onlar olmamış gibi bakışmaya devam..insan bi gülünce 1 dakika bekle diye işareti çakar.koşar yanıma gelirrr.ama nerde adamda o cesareeet?sinir oldum.o yüzden eriyeceksede onun yüzünden:ah

açık konuşayım mı?

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
heh grenmile bende bunu diyorumm.adam pısırık gibi duruyo.uğraşamam valla..

Larismus

Larismus

Üye
esra sen en iyisi konuu bırak git megafonla da çocuğ açıl bütün maxicep teşkilatı rahatlasın :d: ya da burda da taliplerin var bak :kop::kop::ehe

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
anıl umut bu konuya neden bu kadar taktın?

greenmile

greenmile

Üye
sizden bi halt olmaz ne senden ne ondan:ehe

maxirabit

maxirabit

Üye
Bence siz en iyisi boşverin bu yaz'ınız boş geçsin yada olursa olur olmazsa olmaz deyin.
Öyle iç güdüyle,6. hisle konuşmadan bakışarak bir yere varılmaz.
Siz gurur yapıyorsunuz oda sadece bakıyor bakmakla hoşlandığınızı nasıl anlasın:)
Trenede bakılıyor:D
Boşuna bir hafta falan beklemeyin öyle işler,o şekilde yürümez.
İkinizinde cesareti yoksa,hiç başlamayın daha iyi.

pelın_

slm esra naptın

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
ayy pelin nerdesin yaaa.valla kaldım bunların arasında.açıl diye sıkıştırıyolar.beni.destek ol azcık bana yaa :))
Bu arada bi numara yok.hala aynı bildiğin gibi işte :vur

maxirabit

maxirabit

Üye
Bişiy yapılcağına benzemiyor:D
Erkeğin adım atması diye sabitlenmeyin,gerçekten hoşlanıyorsanız çıkar karşısına söylersiniz.
Korkmayın yemez sizi.

pelın_

gece senı bekledım baya:) valla cnm yorumları okudum da artık hıc farketmez bırınız acılın kor olcan yoksa bakmaktan

jigsaw_54

Üye
maxirabit haklısın bi yerden başlamak lazım cesaret işi...

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:))
Y maxirabit söylemek benim için mesele değil.emin ol söylerim.Ben ööle utanmam çekinmem hiç.Mesele bunu yaparsam çok basit olucak olmam!!!

pelın_

haklısınz ama sımdı kız acılınca afedersınde adı başka oluyo

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
pelin son olarak ne diyosun açılayım mııı.hadi bakalım sen ne dersen onu yapacam...

greenmile

greenmile

Üye
bu konu bana pek inandırıcı gelmiyor ya olabilir mi böyle birşey:islik

Üst Alt