caglet
Üye
şimdi 10-15 bin kişilik bi sayfa bulucaz gidip sayfanın duvarına diyicez ki bu sayfa kapanacak yeni sayfamız şudur herkez gelsin diyicez
Nasıl ?

şimdi 10-15 bin kişilik bi sayfa bulucaz gidip sayfanın duvarına diyicez ki bu sayfa kapanacak yeni sayfamız şudur herkez gelsin diyicez
Nasıl ?

Öhüü Öhüüü
----------Eklendi @ 02:34:05 ---------- Yazıldı @ 02:33:48 ----------
21 yaşındayım HAcııı

damacanayı unutma tuğ
pelin abla hayırdır eskiden pis antalyalı derdin şimdi niye TUĞ diyonkesin bişey var sende hee
o hıc degısmıycek antalyada olan herkes benım için pıs ben antalyaya yerlesene kadarpelin abla hayırdır eskiden pis antalyalı derdin şimdi niye TUĞ diyonkesin bişey var sende hee
est.evet ilk defa konuşuyoruz galiba.
ewet hıc denk gelmıyoduk
şşşşşşt sus aklına getirme
pelin abla hayırdır eskiden pis antalyalı derdin şimdi niye TUĞ diyonkesin bişey var sende hee
yok ya hala pıs antalyalıo hıc degısmıycek antalyada olan herkes benım için pıs ben antalyaya yerlesene kadar

ewet hıc denk gelmıyoduk
![]()
eminmisin

unuttummu sandın

buraya kayıt olurken büyük vermiştim 2 yaş![]()

şimdi 10-15 bin kişilik bi sayfa bulucaz gidip sayfanın duvarına diyicez ki bu sayfa kapanacak yeni sayfamız şudur herkez gelsin diyicez![]()
yeni açtık yap böyle bişi senide yönetiici yaparz satarız
şuan mobilciyim 
hayırlı geceler arkadaşlar görüşmek üzere ben kaçar.

Hayırlı geceler arkadaşlar görüşmek üzere ben kaçar.
görüşürüzşimdi 10-15 bin kişilik bi sayfa bulucaz gidip sayfanın duvarına diyicez ki bu sayfa kapanacak yeni sayfamız şudur herkez gelsin diyicez![]()