Nokia n8 mi? Nokia C7 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AgentWalter

AgentWalter

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar soru sordum konuda kavga ediyorsunuz yapmayın lütfen.

STaT!C

STaT!C

Üye
Merhaba arkadaşlar ,

Telefon ve telefon özelliklerinden anlamamaktayım, Anlayanlardan yorum bekliyorum.

Nokia n8 mi? Nokia C7 mi? Fiyat olarak hiçbir sıkıntım yok sadece ikisinin arasında kaldım.

Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim. :)

İkisi arasından N8 i tavsiye ederim maddi yönden sıkıntın olmadığı için. Ama özellik bakımından N8 C7 ye göre artısı çoktur. Ben de aynı telefonlar arasında kalmıştım N8 aldım. Memnunum. :oke:

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Ben C7 Kullanıyorum . Gayet Memnunum . Öneririm .

AgentWalter

AgentWalter

Üye
    Konu Sahibi
Yorumların %80'i N8i gösteriyor, yorum atıcak başka arkadaşlarım varsa bekliyorum .. :)

uribaju

uribaju

Üye
valla arkadasim burdan hicbir sonuc cikaramazsin git bi telefoncuya iki telefonuda bir bir incele sonra sana iyi gelen telefonu al bende alirken bol bol iki telefonuda inceledim sonra c7 almaya karar verdim ve gayette memnunum ne reset ne donma pasalar gibi kullaniyorum telefonu ikisinin arasindaki 200 liralik farktan dolayi c7yi secmedim bana o guzel geldigi icin onu sectim 200lira benim icin birsey degil yani .bana n8 iyi gelseydi onu alirdim ama benim icin macro modu cokta onemli olmadigindan dolayi c7 aldim dedigim gibi hicbir sorun yasatmadi ve cok stabil calismakta anna ile dusunemiyorum bile .hangisini sececegin sana kalmis hayirli olsun simdiden

Ocean258

Ocean258

Üye
symbianlı bı telefon onermek ıstemem aslında.. ama ılla nokia alacagım dıyorsan N8 onerırım sana..

Türe

Türe

Üye
valla arkadasim burdan hicbir sonuc cikaramazsin git bi telefoncuya iki telefonuda bir bir incele sonra sana iyi gelen telefonu al bende alirken bol bol iki telefonuda inceledim sonra c7 almaya karar verdim ve gayette memnunum ne reset ne donma pasalar gibi kullaniyorum telefonu ikisinin arasindaki 200 liralik farktan dolayi c7yi secmedim bana o guzel geldigi icin onu sectim 200lira benim icin birsey degil yani .bana n8 iyi gelseydi onu alirdim ama benim icin macro modu cokta onemli olmadigindan dolayi c7 aldim dedigim gibi hicbir sorun yasatmadi ve cok stabil calismakta anna ile dusunemiyorum bile .hangisini sececegin sana kalmis hayirli olsun simdiden

dostum pardon makro özelliği ne oluyor açıklayabilir misin ilk kez duydumda :bilmm

annayla uçacak telefon hacı yakıtsız uçan ilk araç olacak :ehe:ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

2. sayfada demissin zaten neden birdaha yazma ihtiyaci duyuyorsun ki?

ama ılla nokia
alacagım dıyorsan N8 onerırım
sana..

Bundan dolayı :oke: yani nokia diyorsa n9 varken n8 almasın Diyorum :)

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Elinde N96 gibi bir telefon var.Yani kameraya pek ihtiyacın yok (tabi telefon hala saglam ise vs.)
Ben simdi alacaksan C7 öneririm sana aralarında kayda deger bir fark yok ama bahsettigim gibi kamerası iyi oldugu için n8 250 lira kadar daha pahalı.
Ama ben Eylüldeki indirimi beklerim o zaman alırım dersen N8 öneririm..

nonamex

Üye
Boş mesaj atmayın lütfen, verdiğim modeller arasında önerilerinizi vermenizi bekliyorum. ;)

Evet arkadaşlar N9'u nerden çıkardınız, arkadaş sadece N8 ve C7'den birini istiyor.. |-)

C7 alın kamera o kadar önemli değilse sizin için.. Tasarımı daha şık hemde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt