Nokia n8 mi? Nokia C7 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AgentWalter

AgentWalter

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n8 mi? Nokia C7 mi?
Merhaba arkadaşlar ,

Telefon ve telefon özelliklerinden anlamamaktayım, Anlayanlardan yorum bekliyorum.

Nokia n8 mi? Nokia C7 mi? Fiyat olarak hiçbir sıkıntım yok sadece ikisinin arasında kaldım.

Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim. :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ikiside değil başka bişey önereyim lg optmus black bunları ezer ekran kalitesi süperin ötesinde

anılbaran

anılbaran

Üye
n8 tabikide bu sorumu :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia N8 tabi ki :oke::oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
N8 kullanıyorum öneriyorum

Türe

Türe

Üye
n8 işlemci ekran çözünürlüğü kamera gibi yönlerden biraz daha üstün c7 den lakin c7 n8 e göre daha stabil çalışmakta c7 almanı tavsiye ederim :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
C7 ile N8 in ekranları aynı ve işlemcileride türe sadece kamera, tasarım ve hdmi farkı var

nonamex

Üye
Internet ve oyun konusunda beklentileriniz varsa 2 telefonda sizi pişman eder.

61semih

61semih

Üye
n8 :oke:

Türe

Türe

Üye
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
N8:oke:
tasarımı ve kamerası yeter bence :D

By_Casparov

By_Casparov

Üye
o fiyata git sony ericsson experia arc al be dostum

Uruloki

Uruloki

Üye
ya adam N8 mi C7 mi sormuş 1000tl hangi cihazlar dşye sormamış çıldırtmayın insanı doğru düzgün cevaplar verin adama demek ki adam istemiyor diğerlerini

• Beğen
Tepkiler: AgentWalter

nonamex

Üye
ya adam N8 mi C7 mi sormuş 1000tl hangi cihazlar dşye sormamış çıldırtmayın insanı doğru düzgün cevaplar verin adama demek ki adam istemiyor diğerlerini

Merhaba arkadaşlar ,

Telefon ve telefon özelliklerinden anlamamaktayım, Anlayanlardan yorum bekliyorum.

Nokia n8 mi? Nokia C7 mi? Fiyat olarak hiçbir sıkıntım yok sadece ikisinin arasında kaldım.

Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim. :)

Dikkatli oku, telefon ve telefon özelliklerinden anlamıyorum diyen biri için, bu telefonlardan daha iyisi var deyip öneri yapmak mantıklı değil midir ?

Kingmortall

Kingmortall

Üye

cevap verme gereği duydum arkadaşım sanane belki diğer fikilerede açık arkadaş ne karışıyorsun almışken iyisini alsın sen yorumunu yazar gidersin :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bencede lg optimus black ekran kalitesi yeter

adam n8 mi c7 mi diye soruyor:oke:
ben de biliyorum nova display falan :oke:

----------Eklendi @ 22:16:35 ---------- Yazıldı @ 22:15:33 ----------

hasanı destekliyorum :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
adam n8 mi c7 mi diye soruyor:oke:
ben de biliyorum nova display falan :oke:

Telefon ve telefon özelliklerinden anlamamaktayım, Anlayanlardan yorum bekliyorum. fiyat sıkıntım yok diyor adama iyisini öneriyoruz :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
ya adam anlamıyorum demiş güzel demek ki symbian arayüzüne alışmış ki ya da tercihini nokiadan yana kullanıyor sonuçta bu cihazları bulan adam diğerlerini bulamaz mı

cardanadam

cardanadam

Üye

:oke: ya sinir oluyorum böğle insanlara adam c7 mi n8 mi diye soruyor şunların verdiği cevaba bak öğle değilmi adam sanki c7 ve n8 haricinde telefon tercihi istemiş inan arkadaşım en az senin kadar sinir oluyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt